A vegyszermentes bio szőnyeg-, kárpit-, kanapé- és matractisztítás egészségben tartja otthonát

Ön is keresi a módját annak, hogyan tud otthonában tiszta egészséges, allergénmentes kényelmes környezetet biztosítani  családjának? Friss, tiszta szőnyeget, bútorkárpitot, matracot, kanapét, ágyat szeretne szappanos tisztítószerek vagy durva és mérgező vegyszerek használata nélkül? Ha igen, akkor nálunk jó helyen jár a karpittisztitas.eu oldalon, mert megbízható szakembereink szolgáltatása az, amit keres.

butorok-1

A karpittisztitas.eu oldal kivételes tisztítási szolgáltatást ismertet meg Önnel szabadalmaztatott termékek és bevált módszerek felhasználásával, amelyek durva vegyszerek használata nélkül távolítják el a szennyeződéseket, allergéneket, atkákat és ürüléküket, a szagokat szőnyegeiről és kárpitjairól, legyenek azok ágy, kanapé, matrac vagy akár autója ülései. A NETFuture Kft. az általa itthon meghonosított amerikai nagyteljesítményű, nagynyomású gépeivel, zöld minősítésű forróvizes karbonextrakciós módszerével ezt kínálja Önnek.

Annak ellenére, hogy nap mint nap látjuk, használjuk mégis könnyű elfeledkezni  a szőnyegek állapotáról, hiszen a minimális napi, heti változásokat észre sem vesszük rajtuk. A kedvtelésből tartott állatok szőrének vagy foltjainak  felhalmozódása, esetleg az allergiás tünetek megjelenése előbb-utóbb arra fogja Önt ösztönözni, hogy megfontolja a szőnyegtisztítást, vagy bármiféle kárpitjának tisztíttatását.

Még a látható kopás nélküli szőnyegek is hihetetlen mennyiségű port, baktériumot, az ágyak és kanapék atkáit is összegyűjtik, amelyek hatással vannak otthonának hangulatára és közérzetére is.

Egy alapos mélytisztítás eltávolítja a szőnyegeiben, kárpitjaiban, kanapéjában  lévő  látható és láthatatlan szennyeződéseket, megszépíti  otthonát, és tisztább, biztonságosabb környezetet teremt Ön és családja számára. Módszerünkkel eltávolítjuk a szennyeződéseket és az allergéneket bútoraiból anélkül, hogy szennyező anyagokat juttatnánk a levegőbe és még arról is gondoskodunk, hogy ne befolyásoljuk környezetünk állapotát - az általunk használt szerek környezetbarátok és biológiailag gyorsan lebomlanak.

Mivel technológiánk csak kis mennyiségű vizet használ, így a tisztított felületek néhány órán belül megszáradnak és ismét használatba veheti őket a család.

A lakásában található szőnyegek minden fajtáját (padlószőnyeg, műszálas, hosszú szálú shaggy, gyapjú, perzsa, berber vagy akár kínai selyem) mellett matracot, heverőt és franciaágyat, normál és aquaclean, textilbőr (Novalife, Alcantara, Natuzzi, stb.)  bútorkárpitot, étkező székeket, terasz párnákat, babakocsikat tisztítunk, továbbá gépkocsik üléseit, oldalkárpitjait, alsó szőnyegezését, mennyezetét is vállaljuk. ahogy hajókat, lakókocsikat vagy akár autóbuszt, repülőgépet is.

A NETFuture Kft. elkötelezett amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat nyújtson Budapesten és környékén, ráadásul az Ön otthonában a legkisebb felfordulás nélkül és néhány órás száradási idő biztositával. Utánunk csak tisztaság marad!

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek egészségesen tiszta környezetben kell élnie, és ez otthon kezdődik, ezért gondoskodunk arról, hogy tisztítási módszereink zöldek legyenek az olyan speciális termékeket használjunk, amelyek biztosítják hogy a szőnyegtisztítás elég hatékony  legyen a makacs foltok és szagok eltávolításában, de kifejezetten gyengéd  a gyermekek és háziállatok számára – és a környezetet sem károsítsuk.

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!