Szőnyegtisztítás Budapesten és padlószőnyeg tisztítás BIO módszerekkel!

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet! 

 

Tökéletesen megtisztítjuk szőnyegeit, vegyszerek használata nélkül. a széndioxid erejével, kedvező áron!

Szőnyegeink nap mint nap komoly igénybevételnek vannak kitéve és bizony gyakran makacs foltok, szennyeződések jelennek meg rajtuk, a sártól kezdve egészen a kiömlött tintáig vagy épp vörösborig. Ezeket a foltokat eltüntetni és a szőnyeget tökéletesen kitisztítani nehéz feladat, ha nem állnak rendelkezésünkre a megfelelő tisztítószerek és eszközök.

Sok szőnyegtisztító praktika kering pletykaszinten a köztudatban és persze az interneten is számos szőnyegtisztító szer között válogathatunk a boltok polcai közt keresgélve, ám ezek nagy része hatástalan, vagy csak részleges eredményt képes hozni. A takarítógép kölcsönzés már egy jobb megoldásnak tűnik, de megfelelő gyakorlat és szakmai tapasztalat nélkül a különböző szövetek és foltok kezelésében többnyire csak átáztatjuk szőnyegeinket, rosszabb esetben még rontunk is a helyzeten, aminek nem ritkán az a vége, hogy a teljes szőnyeget cserélni kell.

Bio szőnyegtisztítás - szőnyegtisztítás

Ha szeretne magának időt, pénzt és energiát spórolni, bízza ránk szőnyegeinek megtisztítását és mi garantáljuk, hogy azok újra régi pompájukban fognak tündökölni.

Mi nem áztatjuk el a szőnyegét, nem dörzsölünk bele felesleges, allergén tisztítószereket, hiszen cégünk, szakítva a hagyományokkal, nem alkalmaz szappan alapú, vegyszeres tisztító szereket. Ezek használatakor tapasztalataink szerint nem történik más, csak az, hogy a tisztítószert a szövetbe dörzsölve a folt nem tűnik el maradéktalanul, ezzel esélyt adva annak, az újbóli „kiújulásra”.

A speciális, BIO szőnyegtisztítás során csak és kizárólag saját, allergén vegyszerektől mentes szőnyegtisztító szereket alkalmazunk. Kihasználva a széndioxid buborékok felhajtó erejét, szőnyegtisztító gépeink milliónyi apró buborékot préselnek szőnyegbe, amelyek összegyűjtik az összes szennyeződést és a szőnyeg felszínére hozzák azokat úgy, hogy közben a szőnyget nem vizezzük át, azaz bármilyen padlózaton elvégezhetjük a tisztítást annak károsodása nélkül. 

 

Az csak ráadás a tiszta szőnyeghez, hogy a munka az Ön szeme előtt zajlik, nem kell az el- és visszaszállítással foglalkoznia és aggódni, hogy visszahozzák-e és milyen állapotban? 

A BIO szőnyegtisztítás menete:

Első lépésként előtisztítást végzünk egy nagyteljesítményű profi poroló-porszívóval. Ennek gyorsan rezgő kefés feje és kimagasló vákuumereje együttesen eredményezik a tökéletes végeredményt! A porológép a szőnyeget teljes mélységében tisztítja meg a portól,  fellazítja a lerakódott szennyeződéseket, majd az erős vákuum segítségével eltávolítja azokat. Gépünk HEPA- szűrője 99,97%-os arányban tudja kiszűrni a por mikro részecskéit, amelynek eredménye egy portól és allergénektől mentes szőnyeg úgy előkészítve, hogy semmi nem került a levegőbe.

Ezután a 3 motoros gépünk szőnyegtisztító adapterének segítségével folytatjuk a műveletet, aminek teljesítménye kiemelkedően magas. A gépünkhöz tartozó szönyegisztító adapteren a nyomás könnyedésn szabályozható, így képesek vagyunk bármilyen szőnyeget úgy kitisztítani, hogy annak hátoldala száraz marad, azaz bármilyen padlózat lehet alatta!

A tisztítást olyan egyedi, minőségi vegyszermentes tisztítószerrel végezzük, amely németországi partnerünktől származik. Amellett, hogy abszolút megbízható, garantálja a hibátlan végeredményt is.

Ennek köszönhetően a szőnyeg visszanyeri eredeti szépségét, maximálisan felfrissül és olyan lesz, mint új korában.

Talán teljesen természetes, hogy az általunk használt tisztítószer keverék nem tartalmaz szappan alapú anyagokat, ezáltal sokkal több ideig biztosítja a tökéletes tisztaságot és a megfelelő higiéniát.

Szőnyegtisztítási eljárásunk előnyei közé tartozik még, hogy a későbbiekben egy újabb tisztítás már egyáltalán nem fog nehézségeket okozni, valamint lényegesen költséghatékonyabb, mivel nagyobbak lesznek a tisztítások közötti időszakok is. 

BIO szőnyegtisztítási technológiánk során nem áztatjuk át a szőnyeget, éppen ezért annak száradási ideje is lényegesen rövidebb (3-5 óra).

Tisztításunk előnyei:

- a szőnyegek tisztítását laminált padlón, parkettán, stb. is vállaljuk, mert a tisztítás során a szőnyeg nem vizesedik át

- a száradási idő igen rövid

- nem kell a szőnyeget el- és visszaszállítati

- az Ön felügyelete alatt történik a tisztítás 

Kedves Megrendelőnk!

Felhívjuk figyelmét, hogy 10 m2 nagyságot el nem érő mennyiségű szőnyeg tisztítását csak abban az esetben vállaljuk, ha egyéb tisztítandó (bútor, matrac, stb.) is van - gazdaságossági okokból. Az összesen 10 m2-t el nem érő mennyiség esetén javasoljuk a szőnyegek elvitelét és hagyományos tisztítását.

 

Aktuális árainkat ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!