Szőnyeg, padlószőnyeg tisztítás Budapesten és Pest megyében vegyszermentesen, profi módszerekkel!

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!  

Telefonszámunk  0630 622 1813  

 illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre

BIO SZŐNYEGTISZTÍTÁS - AZ EREDETI BIO TISZTÍTÁS 

Tökéletesen megtisztítjuk szőnyegeit, vegyszerek használata nélkül a széndioxid erejével, kedvező áron, elszállítás nélkül helyben!

Szőnyegeink nap mint nap komoly igénybevételnek vannak kitéve és bizony gyakran makacs foltok, szennyeződések jelennek meg rajtuk, a sártól kezdve egészen a kiömlött tintáig vagy éppen vörösborig. Ezeket a foltokat eltüntetni és a szőnyeget tökéletesen kitisztítani nehéz feladat, ha nem állnak rendelkezésünkre a megfelelő tisztítószerek és eszközök.

Sok szőnyegtisztító praktika kering pletykaszinten a köztudatban és persze az interneten is számos szőnyegtisztító szer között válogathatunk vagy a boltok polcain keresgélve, ám ezek nagy része hatástalan vagy csak részleges eredményt képes hozni. A takarítógép kölcsönzés már egy fokkal jobb megoldásnak tűnik, de megfelelő gyakorlat és szakmai tapasztalat nélkül a különböző anyagok és foltok kezelése során többnyire csak átáztatjuk szőnyegeinket, rosszabb esetben még rontunk is a helyzeten, aminek nem ritkán az a vége, hogy talán a teljes szőnyeget cserélni kell mert állaga romlik vagy a színek összemosódtak.

 
Bio szőnyegtisztítás - szőnyegtisztítás

Ha szeretne magának időt, pénzt és energiát spórolni, bízza ránk szőnyegeinek megtisztítását és mi garantáljuk, hogy azok újra régi pompájukban fognak tündökölni.

Mi nem áztatjuk el a szőnyegét, nem dörzsölünk bele felesleges, allergén tisztítószereket, hiszen cégünk, szakítva a hagyományokkal, nem alkalmaz szappan alapú, vegyszeres tisztító szereket. Ezek használatakor tapasztalataink szerint nem történik más, csak az, hogy a tisztítószert a szövetbe dörzsölve a folt nem tűnik el maradéktalanul, ezzel esélyt adva annak az újbóli „kiújulására”.

A speciális, BIO szőnyegtisztítás során csak és kizárólag saját, allergén vegyszerektől mentes szőnyegtisztító szereket alkalmazunk. Kihasználva a széndioxid buborékok felhajtó erejét, szőnyegtisztító gépeink milliónyi apró buborékot préselnek szőnyegbe, amelyek összegyűjtik az összes szennyeződést és a szőnyeg felszínére hozzák azokat úgy, hogy közben a szőnyeget nem vizezzük át, azaz bármilyen padlózaton elvégezhetjük a tisztítást annak károsodása nélkül.  

Az csak ráadás a tiszta szőnyeghez, hogy a munka az Ön szeme előtt zajlik, nem kell az el- és visszaszállítással foglalkoznia és aggódni, hogy visszahozzák-e és milyen állapotban? 

Telefonszámunk 0630 622 1813 

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

A BIO szőnyegtisztítás menete:

Első lépésként előtisztítást végzünk egy nagyteljesítményű profi poroló-porszívóval. Ennek gyorsan rezgő kefés feje és kimagasló vákuumereje együttesen eredményezik a tökéletes végeredményt! A porológép a szőnyeget teljes mélységében tisztítja meg a portól,  fellazítja a lerakódott szennyeződéseket, majd az erős vákuum segítségével eltávolítja azokat. Gépünk HEPA- szűrője 99,97%-os arányban tudja kiszűrni a por mikrorészecskéit, amelynek eredménye egy portól és allergénektől mentes szőnyeg úgy előkészítve, hogy semmi nem került a levegőbe, vagyis a gép NEM POROL, nem kell emiatt aggódnia.--

Ezután a 3 motoros profi kárpit- és szőnyegtisztító gépünk segítségével folytatjuk a műveletet, amelynek teljesítménye kiemelkedően magas. A berendezéshez tartozó szőnyegtisztító adapteren a nyomás és a hőmérséklet könnyedén szabályozható, így képesek vagyunk bármilyen fajta szőnyeget úgy kitisztítani, hogy az:

- ne károsodjon (pl. gyapjú, kézi szövésű perzsa, kínai selyem, berber, stb.)

- a szőnyeg ne nedvesedjen át, azaz hátoldala száraz marad, így bármilyen padlózat lehet alatta!

A tisztítást olyan egyedi, minőségi vegyszermentes tisztítószerrel végezzük, amely németországi partnerünktől származik. Amellett, hogy hivatalosan bevizsgált és abszolút megbízható, garantálja a hibátlan végeredményt is.

Ennek köszönhetően a szőnyeg visszanyeri eredeti szépségét, maximálisan felfrissül és olyan lesz, mint új korában.

Talán teljesen természetes, hogy az általunk használt tisztítószer keverék nem tartalmaz szappan alapú anyagokat, ezáltal sokkal több ideig biztosítja a tökéletes tisztaságot és a megfelelő higiéniát.

Szőnyegtisztítási eljárásunk előnyei közé tartozik még, hogy a későbbiekben egy újabb tisztítás már egyáltalán nem fog nehézségeket okozni, valamint lényegesen költséghatékonyabb, mivel nagyobbak lesznek a tisztítások közötti időszakok is. 

BIO szőnyegtisztítási technológiánk során nem áztatjuk át a szőnyeget, éppen ezért annak száradási ideje is lényegesen rövidebb (max. 3-5 óra).

Tisztításunk előnyei:

- a szőnyegek tisztítását laminált padlón, parkettán, stb. is vállaljuk, mert a tisztítás során a szőnyeg nem vizesedik át

- a száradási idő igen rövid

- nem kell a szőnyeget el- és vissza szállíttatni

- az Ön felügyelete alatt történik a tisztítás 

- garancia a minőségre és a szőnyeg állagára

Kedves Megrendelőnk!

Felhívjuk figyelmét, hogy 10 m2 nagyságot el nem érő mennyiségű szőnyeg tisztítását csak abban az esetben vállaljuk, ha egyéb tisztítandó (bútor, matrac, stb.) is van - gazdaságossági okokból. Az összesen 10 m2-t el nem érő mennyiség esetén javasoljuk a szőnyegek elvitelét és hagyományos tisztítását. Megértését előre is köszönjük!

Telefonszámunk 0630 622 1813 

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!