Bútorkárpit és kanapé tisztítás

 

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet 202 óta! 

 

Telefonon a 0630 622 1813 telefonszámon érhet el minket, illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

Technológiánk ajánlója a

AndanteLogo

 

Szövet, textilbőr, aquaclean huzatú bútorok eredeti biotisztítása
egyedi módszerrel, és makulátlan eredményekkel!

A kanapé lakásban, elsősorban a nappaliokban fontos, mondhatni központi szerepet tölt be. Általában itt mindennap összegyűlik a család és éppen ezért számos balesetnek van kitéve a kedvenc ülőhely, esetünkben a kanapé. Ételfoltok, kilöttyenő italok vagy egyéb makacs szennyeződések ronthatják esztétikai  megjelenését, a nem megfelelő tisztítási próbálkozások pedig sajnos még akár maradandó kárt is tehetnek a bútordarabban.

Hogyan működik és mire képes a kanapétisztítási módszerünk?

A mi titkunk abban rejlik, hogy legmodernebb professzionális ipari gépekkel és csak saját, vegyszermentes és bevizsgált BIO tisztítószerekkel dolgozunk.

Maga a kanapé tisztítás egy többlépcsős eljárás. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb kárpit anyaggal megbirkózunk, legyen szó normál kárpitszövegről vagy az ún. textilbőrről (velúrhoz hasonló impregnált kétrétegű ragasztott ún. aquaclean típusú anyagról, p. Novalife, Carabu, Alcantara, stb.).

BŐR kárpit tisztítását azonban nem vállaljuk, mert arra technológiánk nem alkalmas.


Kanapé tisztításA tisztítás során nagyon erős profi kárpittisztító gépünk szívófejével teljes mélységben megtisztítjuk kanapéját a benne lévő portól és egyéb mikroszennyeződésektől. Az egyedülálló teljesítmény hatására az anyagban fellazítjuk a port, a keletkező vákuum pedig szinte maradéktalanul kiszippantja azt a szövetből vagy textilbőrből és az alatta található tömőanyagból is.

Ezt követően alkalmazzuk saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes, BIO tisztítószereinket egy extrakciós eljárás során. Ennek sajátossága, hogy a szövetbe, vagy a textilbőrbe magas hőmérsékletű, szén-dioxiddal dúsított - oxigén buborékokkal telített - vizet sajtolunk nagy nyomással. Ezek az oxigén buborékok segítenek nekünk a tisztítás során, mert a rájuk tapadt szennyeződéseket fizikailag a felszínre hozzák, így rásegítve a kanapé tisztítás eredményességére.

Ezeket így már könnyen felszívhatjuk nagy teljesítményű berendezésünkkel. Mivel a szövetet, valamint textilbőrt és az alatta lévő tömőanyagot teljes mélységében megtisztítjuk, így a normál módszerekkel ellentétben nem marad vissza semmilyen szennyeződés, és a foltok nem újulhatnak ki többé. Ezen felül a szövetben lévő allergén anyagokat, atkákat, gombákat és baktériumokat is elpusztítjuk, ahogyan az esetleges "házi próbálkozások" nyomait, vagyis beledörzsölt szappanalapú tisztítószerek maradványait is.

 

A kárpit anyagától és vastagságától függően - mivel nem áztatjuk át az anyagot vízzel és a szén-dioxid is gyorsan párolog - a száradási idő jóval rövidebb, mint a hagyományos módszereknél. Bútorai a kezelést követően átlagosan 4-6 órán belül teljesen kiszáradnak és újra használhatóak. 

Telefonon a 0630 622 1813 számot hívja

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

 

Boltban kapható csodaszerek és házi praktikák kanapé tisztításához?

A kanapé tisztítás megfelelő tapasztalatok és felszerelés nélkül egy igen nehéz és időigényes feladat továbbá nem is veszélytelen! A manapság boltokban kapható tisztítószerek nem ritkán csak tovább rontják a helyzetet, mivel a szövetbe dörzsölve ugyan látszólag eltűnik ideig-óráig a folt, de mivel a szennyeződést nem tudjuk igazán eltávolítani az anyagból (inkább csak beledörzsöljük és nagyobb folt keletkezik), így előbb-utóbb az újra kiújul. Sőt, egyes tisztítószerek megmarhatják, kifakíthatják az anyagot, maradandó csúnya foltot hagyva maguk után. Az interneten számos házi praktikát találunk melyek többnyire szintén csak „tüneti kezelést” nyújtanak. Ilyenek például a szódabikarbóna, amely a kellemetlen szagok ellen nyújthat megoldást, vagy a házilag készített ecetes, szappanos kárpittisztító szer, ami esetleg kisebb foltok ellen lehet hatásos, de nem minden kárpit típuson alkalmazható és eredményessége igencsak kérdéses.

Válasza inkább a biztos megoldást, keressen minket!

 Telefonszámunk 0630 622 1813 
illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!