Bútorkárpit és kanapé tisztítás

 

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet! 

 

Telefonon a 0630 622 1813 vagy  0670 623 4967  telefonszámon érhet el minket, illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

Technológiánk ajánlója a

AndanteLogo

 

Szövet, textilbőr és bőr bútorok eredeti biotisztítása
egyedi módszerrel, és makulátlan eredményekkel!

A kanapé minden nappaliban fontos, mondhatni központi szerepet tölt be. Általában itt mindennap összegyűlik a család és épp ezért számos balesetnek van kitéve a kedvenc kanapé. Étel foltok, kilöttyenő italok vagy egyéb makacs szennyeződések ronthatják megjelenését, a nem megfelelő szövet, vagy textilbőr tisztítási próbálkozások pedig még akár maradandó kárt is tehetnek a bútordarabban.

Hogyan működik és mire képes a kanapé tisztítási módszerünk?

A mi titkunk abban rejlik, hogy csak saját, vegyszermentes és bevizsgált BIO tisztítószerekkel dolgozunk. Maga a kanapé tisztítás egy többlépcsős eljárás, melynek során a legmodernebb eszközöket és csak BIO tisztítószereket alkalmazzuk. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb kárpit anyaggal megbirkózunk, legyen szó szövetről, textilbőrről, vagy bőrről.

 

Kanapé tisztítás

A tisztítás során nagyon erős, profi kárpittisztító gépünk szívófejével teljes mélységben megtisztítjuk kanapéját a benne lévő portól és egyéb mikroszennyeződésektől. Az egyedülálló teljesítmény hatására az anyagban keltett rezgések segítségével fellazítjuk a port, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja azt a szövetből, textilbőrből, vagy bőrből.

Ezt követően alkalmazzuk saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes, BIO tisztítószereinket egy extrakciós eljárás során. Ennek sajátossága, hogy a szövetbe, vagy a textilbőrbe magas hőmérsékletű, szén-dioxiddal dúsított - oxigén buborékokkal telített - vizet sajtolunk nagy nyomással. Ezek az oxigén buborékok segítenek nekünk a tisztítás során, mert a rájuk tapadt szennyeződéseket fizikailag a felszínre hozzák, így rásegítve a kanapé tisztítás eredményességére.

Ezeket így már könnyen felszívhatjuk nagy teljesítményű berendezésünkkel. Mivel a szövetet, valamint textilbőrt és az alatta lévő tömőanyagot teljes mélységében megtisztítjuk, így a normál módszerekkel ellentétben nem marad vissza semmilyen szennyeződés, és a foltok nem újulhatnak ki többé. Ezen felül a szövetben lévő allergén anyagokat, atkákat, gombákat és baktériumokat is elpusztítjuk.

 

A kárpit anyagától és vastagságától függően - mivel nem áztatjuk át az anyagot vízzel és a szén-dioxid is gyorsan párolog - a száradási idő jóval rövidebb, mint a hagyományos módszereknél. Bútorai a kezelést követően átlagosan 4-6 órán belül teljesen kiszáradnak és újra használhatóak. 

Telefonon a 0630 622 1813 vagy a 0670 623 4967  számot hívja

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

 

 

Boltban kapható csodaszerek és házi praktikák kanapé tisztításához?

A kanapé tisztítás megfelelő tapasztalatok és felszerelés nélkül egy igen nehéz és időigényes feladat és bizony nem is veszélytelen! A manapság boltokban kapható tisztítószerek nem ritkán csak tovább rontják a helyzetet, mivel a szövetbe dörzsölve ugyan látszólag eltűnik ideig-óráig a folt, de mivel a szennyeződést nem távolítjuk el az anyagból igazán (inkább csak beledörzsöljük), így előbb-utóbb az újra kiújul. Sőt, egyes anyagok megmarhatják, kifakíthatják az anyagot, csúnya foltot hagyva maguk után. Az interneten számos házi praktikát találunk melyek többnyire szintén csak „tüneti kezelést” nyújtanak. Ilyenek például a szódabikarbóna, amely a kellemetlen szagok ellen nyújt megoldást, vagy a házilag készített ecetes, szappanos kárpittisztító szer, ami esetleg kisebb foltok ellen lehet hatásos, de nem minden kárpit típuson alkalmazható és eredményessége igencsak kérdéses.

 Telefonszámunk 0630 622 1813 vagy a 0670 623 4967 
illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

Aktuális árainkat ide kattintva tekintheti meg.

 

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!