Autókárpit tisztítás

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!

 

Autóink utasterének kárpitozása ugyanolyan törődést igényelnek, mint otthonunk bútoraié. Az olyan autókárpitok, mint például az ülések, a padló szövetei vagy akár a tetőkárpit is kiváló búvóhelyet biztosítanak a poratkák, mikroszennyeződések, gombák és egyéb kórokozók számára. Mégis, leggyakrabban akkor hívnak minket ha egy makacs folttól szeretnének megszabadulni...

 

Normál autó takarítás helyett válassza a BIO autókárpit tisztítást!

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy tökéletesen tiszta, jó illatú gépkocsiban utazunk, megszabadulva az állott por szagától, morzsáktól és mindenféle egyéb foltoktól, szennyeződésektől. Kényeztesse autóját és persze saját magát is ezzel a fantasztikus élménnyel! Egy átlagos autómosást követő porszívózás kevés ahhoz, hogy tökéletesen megtisztítsuk autónk belterének kárpitozását. A normál porszívók és a kereskedelemben kapható kárpittisztító szerekkel nem tudunk olyan minőségi eredményt elérni, mint amit a profi autókárpit tisztítás nyújt. Az úgynevezett csodaszerek közül csak néhány képes valóban eltüntetni a foltokat és szennyeződéseket ideiglenesen a kárpitozásból, bár gyakran inkább csak rontanak a helyzeten, vagy csak részben képesek kihozni a foltokat, melyek halványan továbbra is látszani fognak. Az eredmény: mérgelődés a kidobott pénz és at elfecsérelt idő és energia miatt.

Mit kínál ezzel szemben a mi BIO autókárpit tisztító módszerünk?

Ha a klasszikusnak nevezhető, "profi" autókárpit tisztító módszerek alkalmazását vesszük igénybe akor a teljes belső teret kezelésbe kell venni, minden ülést és kárpitozott felületet átmosni, majd a hosszú száradási időt követően újra össze kell szerelni az utasteret. Ezt követően még meg kell várnunk, amíg autókárpitjaink újra kiszáradnak és használhatóvá válik gépkocsink.. Ez még nyáron is több napot vehet igénybe.

Mi egy sokkal hatékonyabb alternatívát ajánlunk Önnek! Módszerünk nagyban eltér mind munkamenetében, mind pedig hatékonyságában és száradási idejében is a "klasszikus" módszertől. A BIO autó kárpittisztítás elvégzéséhez nem szükséges szétszednünk autója belterét, az Ön által megadott címen, helyben meg tudjuk tisztítani az összes kárpitozott felületet, még pedig széndioxid tartalmú tisztítószer keverékünk  és profi berendezésünk segítségével! A BIO kárpittisztítás során csak saját, vegyszermentes tisztítószereinkkel dolgozunk. Az általunk a  szövetbe préselt széndioxid buborékok teljes mélységében, az összes rétegben szétterjedve gyűjtik össze a legapróbb szennyeződéseket is és a felszínre hozzák azokat. Ezután mi nagy teljesítményű gépünkkel szippantjuk fel azt a nedvesség nagy részével együtt, így megtisztítva autója kárpitjait a legmakacsabb foltoktól is, melyek - hála a mélytisztításnak - nem újulnak ki!

 

 

 

A száradási idő pedig minimális, mindössze néhány óra (a külső hőmérséklettől függően), amely után az autó újra, azonnal használható.

Nyári időszakban általános, hogy mire az autó készen van beülhet a széáraz vezetőülésbe és használni tudja a gépkocsit. Egy teljes tisztítás időszükséglete - ülések, szőnyegezés, csomag- és kalaptartó, műanyanyagok, stb. egy normál autó esetében max. 2 óra átlagos szennyezettség esetén. Ezt érdemes átgondolnia. 

Mint minden szolgáltatásunkat, az autó kárpittisztítást is a megrendelőnk által megjelölt helyszínen végezzük el, amely lehet akár otthonában, a ház előtt az utcán vagy egy parkolóban, vagy garázsában esetleg munkahelyének parkolójában is, és ehhez csak annyit kérünk, hogy biztosítson számunkra áram- és vízvételi lehetőséget (konkrétan egy konnektor és egy vízcsap 50 m-en belül).

 

Ehhez kapcsolódóan felhívnánk ügyfeleink figyelmét, hogy a "téli" időszakban a megnövekszik a száradási idő a lecsökkent külső hőmérséklet miatt, így csak abban az esetben tudjuk vállalni gépkocsik belsejének megtisztítását, ha megrendelőnk biztosítani tudja a munka végzéshez szükséges, fedett és min. 20 C fokra fűtött helyiséget a gépkocsi száradásához minimum 24 órára.

 

Aktuális árainkat ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!