Takarító cég budapesten - a vegyszermentes bio takarítás mestere

NETFuture Kft.

Cégünk, a Netfuture Kft. 2010 óta működik Magyarországon, a bio takarítás területén úttörő szerepet betöltő takarítócég Budapesten és Pest megyében, 2014 óta pedig - országos hálózatunknak köszönhetően - Magyarország egész területén.

bio-emblema-1

Az elmúlt években egyre ismertebbé váltunk a bio takarítás területén.

Többéves, Németországban szerzett szakmai tapasztalatunkra alapozva hoztuk létre cégünket, amely korszerű, BIO tisztítási módszereket alkalmazva vállalja szőnyegek, matracok, bútor és autókárpitok helyszíni tisztítását egy mára már elismert professzionális amerikai technológiával és tisztítószerekkel.

BIO tisztítás = vegyszermentes tisztítás

 
Manapság elmondható, hogy minden negyedik ember szenved valamilyen allergiás megbetegedésben és mára már több száz vegyi anyag is kimutatható vérünkben. Ezen allergiás megbetegedések fő kiváltó oka az a rengeteg féle vegyszer, amelyet nap mint nap használunk akár fürdéskor, vagy elfogyasztunk étkezés során - nyilván többnyire tudtunk nélkül. Ezen tények ismerete is hozzájárult ahhoz, hogy ma már egyre többen igyekeznek mérgező anyagoktól és vegyszerektől mentesen élni és ebbe a körbe bizony a takarítás is bele tartozik.

Takarító-tisztító cégünk elsősorban Budapest és Pest megye területén igyekszik a BIO takarítás módszereit népszerűsíteni és megismertetni ügyfeleivel, és egy egészségesebb alternatívát kínálva megteremteni egy tisztább, élhetőbb, baktériumoktól és vegyi anyagoktól mentes környezetet számukra. Ezáltal a mindennapi munkavégzés könnyebbé, pihenésünk nyugodtabbá válhat.

Az allergiás megbetegedésben szenvedők számára is enyhülést hoz a bio takarítás, hiszen tüneteik enyhülnek, vagy akár meg is szűnnek.

Tisztítási módszerünk titka a széndioxid jótékony hatásában rejlik. Saját fejlesztésű vegyszermentes tisztítószereink professzionális gépeinkkel kiegészülve tökéletes mélytisztítást végeznek. Ennek eredményeként tökéletesen eltűnik minden szennyeződés, atka, és baktérium. Tevékenységünket az ügyfeleink által meghatározott helyszínen végezzük, így munkánk végig teljesen nyomon követhető, felügyelhető.

Az általunk ajánlott  BIO takarítás egyik nagy előnye, hogy az így megtisztított felületek, bútorok, szőnyegek száradási ideje jóval rövidebb, mint a klasszikus és vegyszeres módszereké, így azok pár órán belül újra használatba vehetők.

Munkánk során mindig a legnagyobb gondossággal járunk el a helyszín tisztaságának és védelmének érdekében, ezért mindig védőszőnyegekkel és cipővédőkkel dolgozunk. Szakembereink a megbízhatóságon túl több éves gyakorlattal rendelkeznek a kárpittisztítás területén, a különböző felületek és folt típusok kezelésében.

Cégünk minden elvégzett munkájára garanciát és értelemszerűen teljes diszkréciót vállal, de emellett nagy összegű felelősségbiztosítással is rendelkezünk, ezzel is biztosítva azt, hogy ügyfeleinket semmilyen kár vagy hátrány ne érhesse.

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!