Takarító cég budapesten - a vegyszermentes bio takarítás mestere

NETFuture Kft. - az eredeti BIO tisztító vállalkozás

Többéves, Németországban szerzett szakmai tapasztalatunkra alapozva hoztuk létre cégünket 2010-ben, amely korszerű, BIO tisztítási módszereket alkalmazva vállalja szőnyegek, matracok, bútor és autókárpitok helyszíni tisztítását egy mára már elismert professzionális amerikai technológiával és tisztítószerekkel.

A NETFuture Kft. Magyarországon, a bio takarítás területén úttörő szerepet betöltő kárpittisztító, matrac- és szőnyegtisztító cég budapesti központtal, 2014 óta pedig országos hálózatunknak köszönhetően már Magyarország egész területén elérhető biotisztító szolgáltatásunk.

Technológiánk kiemelt ajánlói 

a Kanizsa Trend Kft.az Andante bútorok gyártójaAndanteLogo
 

Kanizsa-Trend-kezelesi-utmutato-foto-jav

és a közismert matracgyártó - a Cardo Kft. - az "alvás szakértője"

Cardo - NetFuture megállapodás

cardo-logo

Az elmúlt években egyre ismertebbé váltunk a bio takarítás területén olyannyira, hogy sokan hasonló vállalkozásba kezdtek az ötletet megragadva - bár inkább csak a lehetőséget próbálták kihasználni anyagi és szellemi befektetés nélkül.

Konkrétan ezek a vállalkozások sokkal kisebb teljesítményű berendezésekkel és ismeretlen eredetű szerekkel indultak el a szolgáltatói piacon és néha még azt a fáradtságot is megkímélve, hogy saját szöveget vagy árlistát készítsenek - így könnyen találkozhat az érdeklődő a bio kárpittisztítás, matractisztítás, szőnyegtisztitás vagy autókárpit tisztítás címszónál a mi oldalainkon olvasható ismertetővel vagy akár árjegyzékünkkel, több esetben még ugyanazzal a betűtípussal is megjelentetve...

Kedves Érdeklődő!

Óvakodjon az utánzóktól, hamisítóktól, mert az általuk  nyújtott szolgáltatás nem biztos hogy olyan lesz, mint amit elvárna!

BIO tisztítás = vegyszermentes, környezetbarát és egészségre ártalmatlan tisztítás

Manapság elmondható, hogy minden negyedik ember szenved valamilyen allergiás megbetegedésben és mára már több száz vegyi anyag is kimutatható vérünkben. Ezen allergiás megbetegedések fő kiváltó oka az a rengeteg féle vegyszer, amelyet nap mint nap használunk akár fürdéskor, vagy elfogyasztunk étkezés során - nyilván többnyire tudtunk nélkül. Ezen tények ismerete is hozzájárult ahhoz, hogy ma már egyre többen igyekeznek mérgező anyagoktól és vegyszerektől mentesen élni és ebbe a körbe bizony a takarítás is bele tartozik.

Takarító-tisztító NETFuture Kft. elsősorban Budapest és Pest megye területén igyekszik a BIO takarítás módszereit népszerűsíteni és megismertetni ügyfeleivel, és egy egészségesebb alternatívát kínálva megteremteni egy tisztább, élhetőbb, baktériumoktól és vegyi anyagoktól mentes környezetet számukra. Ezáltal a mindennapi munkavégzés könnyebbé, pihenésünk nyugodtabbá válhat.

Az allergiás megbetegedésben szenvedők számára is enyhülést hoz a bio takarítás, hiszen tüneteik enyhülnek, vagy akár meg is szűnnek.

Tisztítási módszerünk titka a széndioxid jótékony hatásában rejlik. Saját fejlesztésű vegyszermentes tisztítószereink professzionális gépeinkkel kiegészülve tökéletes mélytisztítást végeznek. Ennek eredményeként tökéletesen eltűnik minden szennyeződés, atka, és baktérium. Tevékenységünket az ügyfeleink által meghatározott helyszínen végezzük, így munkánk végig teljesen nyomon követhető, felügyelhető.

Az általunk ajánlott  BIO takarítás egyik nagy előnye, hogy az így megtisztított felületek, bútorok, szőnyegek száradási ideje jóval rövidebb, mint a klasszikus és vegyszeres módszereké, így azok pár órán belül újra használatba vehetők.

Munkánk során mindig a legnagyobb gondossággal járunk el a helyszín tisztaságának és védelmének érdekében, ezért mindig védőszőnyegekkel és cipővédőkkel dolgozunk. Szakembereink a megbízhatóságon túl több éves gyakorlattal rendelkeznek a kárpittisztítás területén, a különböző felületek és folt típusok kezelésében.

Cégünk minden elvégzett munkájára garanciát és értelemszerűen teljes diszkréciót vállal, de emellett nagy összegű felelősségbiztosítással is rendelkezünk, ezzel is biztosítva azt, hogy ügyfeleinket semmilyen kár vagy hátrány ne érhesse.

Telefonszámaink 0630 622 1813   

vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu címre

 

 

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!