Blog

 

 

Vegyszermentes tisztítás helyben
Vegyszermentes eljárásunkkal kiválóan tudjuk tisztítani, felújítani a hagyományos kárpitozású bútorokat, az antik bútorokat és az utóbbi időben egyre jobban terjedő mikrofiber, másnéven aquaclean vagy textilbőr huzatú bútorokat, de technológiánk alkalmas - matracok - szőnyegek - autókárpitok tisztítására is
Információk a bútorkárpitok tisztításról
Cégünk 2010-ben vezette be a vegyszermentes (bio) kárpittisztítás fogalmát Magyarországon professzionális gépekkel és módszerrel Budapesten és Pest megyében, de területi képviselőinken keresztül az egész országban elérhetőek vagyunk. Munkánk során vegyszermentes elsősorban bútorkárpit, matrac, padlószőnyeg, szőnyeg, autókárpit tisztítással foglalkozunk.
Hogyan válassza ki a megfelelő kárpit- vagy szőnyegtisztító szolgáltatót?
A szőnyegek és bútorkárpitok hozzáértő karbantartást igényelnek, így nem meglepő, hogy sok szőnyegtisztító vagy kárpittisztító cég található Budapesten és környékén.
Macskaszőr allergia
A macskaszőr-allergia komoly dolog! Adunk tanácsokat, vegye figyelembe!
A vegyszermentes bio szőnyeg-, kárpit-, kanapé- és matractisztítás egészségben tartja otthonát...
Cégünk vegyszer- és vegyszermaradvány mentes bio helyszíni szőnyeg, kárpit, kanapé és matrac tisztítást kínál 2010 óta Budapesten és Pest megyében, az Ön otthonában.


Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!