ÓZONOS SZAGTALANÍTÁS ÉS ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!

 

 

Vendéglátó helyeken, orvosi rendelőkben, iskolai és egyéb tornatermekben, konditermekben, irodákban és lakásokban!

Szeretné hatékonyan felvenni a harcot a szagokkal, baktériumokkal, penésszel, vagy allergén anyagokkal? Legyen szó orvosi rendelőkről, iskolai helyiségekről, vendéglátóhelyekről, edzőtermekről, irodákról vagy lakásokról, házakról, az ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés igazán ütős megoldást nyújt az erős szagok ellen.

Mi az Ózon és hogyan működik?

Bizonyára Ön is tudja, hogy Földünket egy úgynevezett ózonréteg veszi körül. Ez gondoskodik arról, hogy a világűrből érkező káros sugaraktól védve legyünk. Ennek hiányában vélhetően nem lenne élet bolygónkon. Az ózonréteget elsősorban a Nap ultraibolya sugarai hozzák létre planétánk körül.

Az ózon nem más, mint aktivizált oxigén (O3), amely hasonló az élethez is szükséges levegőben található fajtához (O2). Míg az élőlények 2 oxigén atomot tartalmazó légkört szívnak be, addig az ózonban 3 ilyen atom található. Erejét tekintve elmondható, hogy jelenlegi ismereteink szerint ez a második legerősebb fertőtlenítő és szagtalanító hatású elem, amely végez a baktériumokkal, vírusokkal és a kellemetlen szagokkal is.

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy villámlást követően friss esőillatot lehet érezni. Ilyenkor is ózon keletkezik, amely kellemes, üde, friss levegőt hagy maga után egy rövid ideig.

Ahogy a villámlást követően keletkező ózon is gyorsan elillan, úgy az ózonhatás is csak rövid ideig él. Ez a kis idő azonban éppen elég ahhoz, hogy az oxidáció folyamatával a különböző szennyeződésekkel, vírusokkal, szagokkal és vírusokkal is hatékonyan fel tudja venni a harcot és gyakorlatilag maradéktalanul el tudja pusztítani azokat.

oxigen-ozon

 

 

 Ózonkezelés ózongenerátorral

Speciális ózongenerátorunk segítségével ózonkezelést végzünk lakásokban és különböző ipari telepeken, vállalati vagy szervezeti helyiségekben. Az így előállított ózon pillanatok alatt leszámol a kellemetlen szagokkal és szennyeződésekkel, majd az ózon redukálódik egyszerű, tiszta oxigénné, így friss levegő és tisztaság marad hátra. A kezelés mellett továbbá egy speciális virucid-fungicid-baktericit kezelést is végzünk, amely tovább erősíti az ózonos fertőtlenítés hatékonyságát.

korhaz-600-x-465

Maga a kezelés teljesen ártalmatlan a bútorokra, ruhaneműkre és más textíliákra. Nincs szükség semmilyen adalékanyagra és nem marad hátra semmilyen nyom sem, azonban nem képes kiváltani a kárpit- és szőnyegtisztítást, éppen ezért erősen javasoljuk, hogy a teljes körű eredmény érdekében ezt a két technológiát együtt kell alkamazni.

Az ózonkezelést ajánljuk szagtalanításra (füst-, dohány-, étel-, izzadság-, penészszag), allergén anyagok likvidálására, penészmentesítésre, klímatisztításra, fertőtlenítésre. Egészségügyi szempontból fokozottan előnyös például rendelők, torna- és edzőtermek, öltözők, irodák, üzletek szagtalanításakor és fertőtlenítésekor.

Hogyan történik az ózonkezelés?

Első lépésben egy helyszíni felmérés keretében kiszámoljuk, hogy ózonos tisztításra vagy sokkolásra lesz szükség. Ezt követően a tisztítani kívánt helyiség paraméterei alapján speciális, nagy teljesítményű ózongenerátorunk segítségével koncentrált ózont juttatunk a levegőbe, amely 15-60 perc alatt maradéktalanul elvégzi a feladatot.

Két kritikus szempontra kell tekintettel lenni minden esetben: az első, hogy a kezelést csak zárható helyiségben szabad végezni. A második és legfontosabb, hogy semmilyen élőlény (növény, állat, ember) nem maradhat a kezelt szobában, teremben, hiszen a kezelés bár a bútorokban és tárgyakban nem tesz kárt, de az élő szervezetekben kárt tehet.

Érdeklődik az ózonkezelés iránt? Csapatunk készségesen áll rendelkezésére, de fontos megjegyezni, hogy 25 négyzetméter alatti alapterületű helyiségekben csak kiegészítő kezelésként ajánljuk egyéb szolgáltatásaink mellé. 

 

 

Aktuális komplett árjegyzékünkért kérjük kattintson IDE!

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!