ÓZONOS SZAGTALANÍTÁS ÉS ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

A koronavírus járványt követően is fontos környezetünk fertőtlenítése,
vegye igénybe szolgáltatásunkat önmaga és családja érdekében!

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!

 

Telefonszámaink 0630 622 1813  

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

Fertőtlenítés a lakásokban, gépkocsikban, irodákban, orvosi rendelőkben, iskolai és egyéb tornatermekben, konditermekben, vendéglátó helyeken!

Szeretné hatékonyan felvenni a harcot a baktériumokkal, a szagokkal, a penésszel, vagy akár allergén anyagokkal? Az ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés igazán ütős megoldást nyújt Önnek!

Az ózonkezelést nem véletlenül használják már régóta az orvostudományban az orvosi segédeszközök fertőtlenítésére, a mostani járványidőszakban pedig a mentőgépkocsik, autóbuszok, stb. fertőtlenítésére.

Mi az Ózon és hogyan működik?

Bizonyára Ön is tudja, hogy Földünket egy úgynevezett ózonréteg veszi körül. Ez gondoskodik arról, hogy a világűrből érkező káros sugaraktól védve legyünk. Ennek hiányában vélhetően nem lenne élet bolygónkon. Az ózonréteget elsősorban a Nap ultraibolya sugarai hozzák létre planétánk körül.

Az ózon nem más, mint aktivizált oxigén (O3), amely hasonló az élethez is szükséges levegőben található fajtához (O2). Míg az élőlények 2 oxigén atomot tartalmazó légkört szívnak be, addig az ózonban 3 ilyen atom található. Erejét tekintve elmondható, hogy jelenlegi ismereteink szerint ez a második legerősebb fertőtlenítő és szagtalanító hatású elem, amely végez a baktériumokkal, vírusokkal és a kellemetlen szagokkal is.

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy villámlást követően friss esőillatot lehet érezni. Ilyenkor is ózon keletkezik, amely kellemes, üde, friss levegőt hagy maga után egy rövid ideig.

Ahogy a villámlást követően keletkező ózon is gyorsan elillan, úgy az ózonhatás is csak rövid ideig él. Ez a kis idő azonban éppen elég ahhoz, hogy az oxidáció folyamatával a különböző szennyeződésekkel, vírusokkal, szagokkal és vírusokkal is hatékonyan fel tudja venni a harcot és gyakorlatilag maradéktalanul el tudja pusztítani azokat.

oxigen-ozon

Telefonszámaink 0630 622 1813 

vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

 Ózonkezelés ózongenerátorral

Speciális ózongenerátorunk segítségével ózonkezelést végzünk lakásokban és különböző ipari telepeken, vállalati vagy szervezeti helyiségekben. Az így előállított ózon pillanatok alatt leszámol a kellemetlen szagokkal és szennyeződésekkel, majd az ózon redukálódik egyszerű, tiszta oxigénné, így friss levegő és tisztaság marad hátra. A kezelés mellett továbbá egy speciális virucid-fungicid-baktericit kezelést is végzünk, amely tovább erősíti az ózonos fertőtlenítés hatékonyságát.

korhaz-600-x-465

Maga a kezelés teljesen ártalmatlan a bútorokra, ruhaneműkre és más textíliákra. Nincs szükség semmilyen adalékanyagra és nem marad hátra semmilyen nyom sem, azonban nem képes kiváltani a kárpit- és szőnyegtisztítást, éppen ezért erősen javasoljuk, hogy a teljes körű eredmény érdekében ezt a két technológiát együtt kell alkalmazni.

Az ózonkezelést ajánljuk fertőtlenítésre, szagtalanításra (füst-, dohány-, étel-, izzadság-, penészszag), allergén anyagok likvidálására, penészmentesítésre, klímatisztításra. Egészségügyi szempontból fokozottan előnyös például rendelők, torna- és edzőtermek, öltözők, irodák, üzletek szagtalanításakor és fertőtlenítésekor.

Hogyan történik az ózonkezelés?

Első lépésben egy helyszíni felmérés keretében kiszámoljuk, hogy ózonos tisztításra vagy sokkolásra lesz szükség. Ezt követően a tisztítani kívánt helyiség paraméterei alapján speciális, nagy teljesítményű ózongenerátorunk segítségével koncentrált ózont juttatunk a levegőbe, amely 15-60 perc alatt maradéktalanul elvégzi a feladatot.

 

Két kritikus szempontra kell tekintettel lenni minden esetben:

- az első, hogy a kezelést csak zárható helyiségben szabad végezni.

- a második és legfontosabb, hogy semmilyen élőlény (növény, állat, ember) nem maradhat a kezelt szobában, teremben, hiszen a kezelés bár a bútorokban és tárgyakban nem tesz kárt, de az élő szervezetekben kárt tehet (bontja a vörös vérsejteket).

Érdeklődik az ózonkezelés iránt? Csapatunk készségesen áll rendelkezésére, de fontos megjegyezni, hogy kiegészítő kezelésként ajánljuk egyéb szolgáltatásaink mellé. 

 

Telefonszámaink 0630 622 1813 vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!