Matrac tisztítás

 FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!

Telefonszámunk 0630 622 1813 

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

A COVID-19 járvány alatt is végezzük a matracok, ágybetétek, heverők és franciaágyak BIO mélytisztítását, atkamentesítését, fertőtlenítését helyben!

A mi tisztítási technológiánkat ajánlja a Cardo Kft. az "alvás szakértője"
cardo-logo

 Az ágybetét teljes, biológiai tisztítása kiemelten fontos allergiás, asztmatikus megbetegedésben szenvedők számára, hiszen a benne megtelepedő poratkák, penészgombák, vírusok és egyéb kórokozók súlyosbíthatják tüneteiket. Ezek mind koncentráltan telepednek meg matracainkban, és ahogy alvás közben mozgolódunk, ezek az élősködők szinte hívásra életre kelnek, mi pedig belélegezzük őket.

Matrac tisztítás és matractisztítás Az egészségügyi törvény is úgy rendelkezik, hogy ahol gyakran cserélődnek az ágyat használók, ott gyakrabban kell elvégezni a matrac tisztítását, ez ezeken a helyeken fél év, de az otthoni használat során 1 év a megfelelő rendszeresség.


Ha otthoni matractisztításban gondolkodna...

Amennyiben Ön otthon szeretné kitisztítani matracait, érdemes már vásárláskor olyat választania melynek mosható huzata van. Ezt mosógépben könnyen kimoshatjuk (márha befér a gépbe).

Amennyiben matracunk huzata nem levehető, fix borítás, abban az esetben mindenképpen érdemes matracvédőt alkalmaznunk, ám még ez sem nyújt teljesen tökéletes védelmet a nemkívánatos baktériumok és élősködők megtelepedése ellen.

A matracot érdemes szárazon is rendszeresen tisztítani lehetőleg nagy teljesítményű porszívóval. Mindezek mellett is érdemes alkalmanként profi segítséget igénybe venni a tökéletes mélytisztítás érdekében.

 

A mi BIO matractisztító módszerünk többet nyújt, mint a házi praktikák és a klasszikus profi eljárások

Vegyszermentes biotakarítási technológiánk az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítja a matracban található élősködőket. Tisztítási eljárásunk során - a fedőhuzat és a tömőanyag fajtájától (memóriahab, kókusz, stb.) függően - alkalmazott ipari berendezésünk átlagban egy oldalról kb. 10-18 cm-es mélységig tud a matrac belsejébe hatolni és eltávolítani a port, az atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

Telefonszámunk 0630 622 1813  

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 Az általunk használt egyedi (és bevizsgált!) BIO tisztítószer valamint nagyteljestményű gépeink együttesen képesek a foltok nagyrészét és a szennyeződések egészét eltávolítani, ráadásul vegyszermentesen! Speciális kétkomponensű tisztítószerünk a matracba préselt apró széndioxid buborékjaival a tömőanyag mélyéig hatolva gyűjtik össze az összes kórokozót, majd saját felhajtóerejükkel és profi gépeink szívóerejével a felszínre hozzák a szennyeződéseket, ahol mi azt gépünkkel véglegesen eltüntetjük. 

Mivel nagyteljesítményű gépeink közel 70 fokra fűtik fel a vízet működés közben - az atkák pedig 40 fokig "hőállóak", így esélyük sincs takarításunkat túlélni!

A megtisztított ágybetétek és matracok hozzávetőleges száradási ideje átalában max. 6-8 óra, ami nyilván függ a huzat fajtájától, vastagságától és a rétegek összetételétől, valamint a szellőzési viszonyoktól és a hőmérséklettől.

Szálláshelyeknek a matracok tisztításáról, atkamentesítéséről tanúsítványt adunk!

Ajánlott tisztítási gyakoriság:

Allergiás és asztmatikus betegségekben szenvedők illetve fokozott igénybevétel esetén (szállodák, apartmanok) fél évente, egyébként elegendő évente elvégezni a matracok teljes mélytisztítását.

(Megjegyzés: a matracok élettartama, amíg tökéletes kényelmet biztosítanak és nem károsodnak a napi használattól kb. 10 év) 

Telefonszámunk 0630 622 1813 

illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre!

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!