Matrac tisztítás

 FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!

 

Matracok, ágybetétek, heverők és franciaágyak BIO mélytisztítása helyben

Az ágybetétek teljes, biológiai tisztítása kiemelten fontos allergiás, asztmatikus megbetegedésben szenvedők számára, hiszen a benne megtelepedő poratkák, penészgombák, vírusok és egyéb kórokozók súlyosbíthatják tüneteiket. Ezek mind koncentráltan telepednek meg matracainkban, és ahogy alvás közben mozgolódunk, ezek az élősködők szinte hívásra életre kelnek, mi pedig belélegezzük őket.

 

Matrac tisztítás és matractisztítás Az egészségügyi törvény is úgy rendelkezik, hogy ahol gyakran cserélődnek az ágyat használók, ott gyakrabban kell elvégezni a matrac tisztítását, ez ezeken a helyeken fél év, de az otthoni használat során 1 év is megfelelő.


Ha otthoni matractisztításban gondolkodna... Amennyiben Ön otthon szeretné kitisztítani matracait, érdemes már vásárláskor olyat választania melynek mosható huzata van. Ezt mosógépben könnyen kimoshatjuk (márha befér a gépbe). Amennyiben matracunk huzata nem levehető, fix borítás, abban az esetben mindenképpen érdemes matracvédőt alkalmaznunk, ám még ez sem nyújt teljesen tökéletes védelmet a nem kívánatos baktériumok és élősködők megtelepedése ellen. A matracot érdemes szárazon is rendszeresen tisztítani lehetőleg nagy teljesítményű porszívóval. Mindezek mellett is érdemes alkalmanként profi segítséget igénybe venni a tökéletes mélytisztítás érdekében.

 

A mi BIO matractisztító módszerünk többet nyújt, mint a házi praktikák és a klasszikus profi eljárások

Az általunk használt BIO tisztítószerek és nagyteljestményű gépünk együttesen képesek a foltok nagyrészét és a szennyeződések egészét eltávolítani, ráadásul vegyszermentesen! Speciális kétkomponensű tisztítószerünk a matracba préselt apró széndioxid buborékjaival az anyag mélyéig hatolva gyűjtik össze az összes kórokozót, majd saját felhajtóerejükkel és profi gépünk szívóerejével a felszínre hozzák a szennyeződéseket, ahol mi azt gépünkkel véglegesen eltüntetjük. 

A megtisztított ágybetétek és matracok hozzávetőleges száradási ideje maximum 24 óra, ami függ az anyagvastagságtól és a rétegek összetételétől valamint a szellőzési viszonyoktól és a hőmérséklettől.

Ajánlott tisztítási gyakoriság:

Allergiás és asztmatikus betegségekben szenvedők illetve fokozott igénybevétel esetén (szállodák, apartmanok) fél évente, egyébként elegendő évente elvégezni a matracok teljes mélytisztítását.

(Megjegyzés: a matracok élettartama, amíg tökéletes kényelmet biztosítanak és nem károsodnak a napi használattól kb. 10 év)

Matractisztitas 

Kiszallas-es-kieg

Aktuális komplett árjegyzékünkért kérjük kattintson IDE!

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!