Szolgáltatásaink - Tekintse meg, mivel foglalkozunk!

Helyszíni vegyszermentes - biotisztítási eljárásunk - válassza az EREDETIT!

Technológiánk lényege, hogy nagyteljesítményű 3 motoros gépeinkkel vegyszerek alkalmazása nélkül nagy nyomással, magas hőmérséklettel széndioxid tartalmú tisztítószerünkkel mélytisztítást végzünk extra gyors száradási idővel.

Alkalmazott nagynyomású berendezéseink a tisztítás során a kárpiton, huzaton keresztül a tömőanyagba sajtolt viz nagy részét el is távolítják a szennyeződésekkel együtt, ehhez pedig hozzásegít alkalmazott egyedi  bevizsgált tisztítószer keverékünk, melyből a széndioxidból felszabaduló oxigén molekulák a legmélyebben lévő piszkot, a korábbi tisztításból eredő szappan származékokat, stb. is a felszínre hozzák.

Profi gépeink a vizet közel 70 Celsius fokra fűtik munka közben, így kiválóan alkalmasak az atkamentesítésre, mert ezek az élősködők 40 °C fok felett már nem "hőállóak".

Figyelem!

NEM GŐZZEL TISZTÍTUNK, az általunk alkalmazott hőmérsékletű víz semmilyen kárt nem tesz a bútorban kárpittisztítás során, továbbá - ha a tisztítandó anyagnak még ez a 67 °C fokos hőmérséklet is sok (pl. gyapjú), akkor nyilván szabályozzuk a hőfokot.

 

Kanapé tisztítás Matrac tisztításAutókárpit tisztítás Szőnyegtisztítás


Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, hova kellene mennünk, esetleg csatoljon 1-2 fotót és küldje el nekünk emailben!