Szolgáltatásaink - Tekintse meg, mivel foglalkozunk!

 

Helyszíni vegyszermentes - biotisztítási eljárásunk

Technológiánk lényege, hogy nagyteljesítményű 3 motoros gépünkkel vegyszerek alkalmazása nélkül mélytisztítást végzünk gyors száradási idővel.

Alkalmazott nagynyomású berendezésünk a tisztítás során a kárpiton, huzaton keresztül a tömőanyagba sajtolt viz nagy részét el is távolítja a szennyeződésekkel együtt, ehhez pedig hozzásegít alkalmazott tisztítószer keverékünk melyből a felszabaduló széndioxid oxigén molekulák a legmélyebben lévő piszkot, a korábbi tisztításból eredő szappan származékokat, stb. még a felszínre hozzák.

Profi gépünk a vizet közel 70 Celsius fokra fűti munka közben, így kiválóan alkalmas az atkamentesítésre, mert ezek az élősködők 40 Celsius fok felett már nem "hőállóak".

 

Vegyszerek nélküli tisztítás
Kárpittisztítás során nincs számunkra megoldhatatlan feladat, a hagyományos bútorszöveteken kívül tökéletesen tudjuk tisztítani a microfiber (NovaLife, Alcantara, Natuzzi, Carabu, stb.) bőrszövet, textilbőr (nem műbőr!), bőrszövet, azaz textilbőr kárpitokat és az antik bútorok értékes huzatait (pl. brokát, selyem) is.


Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!