Szolgáltatásaink - Tekintse meg, mivel foglalkozunk!

Helyszíni vegyszermentes - biotisztítási eljárásunk, az EREDETI!

Technológiánk lényege, hogy nagyteljesítményű 3 motoros gépünkkel vegyszerek alkalmazása nélkül nagy nyomással, magas hőmérséklettel széndioxidos mélytisztítást végzünk extra gyors száradási idővel.

Alkalmazott nagynyomású berendezéseink a tisztítás során a kárpiton, huzaton keresztül a tömőanyagba sajtolt viz nagy részét el is távolítja a szennyeződésekkel együtt, ehhez pedig hozzásegít alkalmazott egyedi  bevizsgált tisztítószer keverékünk melyből a felszabaduló széndioxid oxigén molekulák a legmélyebben lévő piszkot, a korábbi tisztításból eredő szappan származékokat, stb. is a felszínre hozzák.

Profi gépeink a vizet közel 70 Celsius fokra fűtik munka közben, így kiválóan alkalmas az atkamentesítésre, mert ezek az élősködők 40 Celsius fok felett már nem "hőállóak".

Figyelem!

NEM GŐZZEL TISZTÍTUNK, az általunk alkalmazott hőmérsékletű víz semmilyen kárt nem tesz a bútorban kárpittisztítás során, továbbá - ha a tisztítandó anyagnak még ez a 67 Celsius fokos hőmérséklet is sok (pl. gyapjú), akkor tudjuk szabályozni a hőfokot.

 

Kanapé tisztítás Matrac tisztításAutókárpit tisztítás Szőnyegtisztítás


Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írjon nekünk emailt!