Nekünk írták

2011.01.13. A matracunk penészes volt a rossz szigetelés miatt, de tökéletesen eltünt róla, nem kell újat vennünk! Nagyon szépek lettek a fotelok és a kanapé, meg a szőnyegek. Tökéletes munka volt, köszönjük! Ajánlani fogjuk másoknak is önöket! Vodorovszky Attila (Dunakeszi) 

2011.01.14.Nem gondoltam, hogy ez a dolog ilyen jól működik, de igen. Nagyon szépek lett az ülőgarnitúránk és az ágybetét. Köszönjük! Happ Judit (Budapest) 

2011.02.02. Gépkocsi tisztítást kértünk és gyönyörű lett és külön elismerés zord időjárás ellenére végzett kitartó munkáért! Máskor is Önökhöz fordulunk. Puchla János (Budapest) 

2011.02.19. Nagyon szép lett az ülőgarnitúránk, olyan mint az új! Köszönet érte. Szeiger Lászlóné (Budapest)

2011.02.26. Köszönjük az irodatakarítást, mégsem kell szőnyeget cserélnünk! Nemsokára újra jelentkezünk. Üdvözlettel: Magyar Márta (Vertis Zrt.) 

2011.03.09. Féltünk, hogy ezt a különleges anyagból lévő garnitúrát hogy sikerül kitisztítani, mert senki nem vállalta. Nagyon szép lett, köszönjük! Kosteleczky Edina (Dunaharaszti) 

2011.03.25. Kiváló munka korrekt áron, köszönjük. Még találkozunk. Üdvözlettel: Bartoloczky Edina (Pilisvörösvár) 

2011.03 28. Drága antik bútoraim miatt egy kicsit aggódtam, de most már nyugodt vagyok. Nagyon szép lett a garnitúra, és külön köszönöm, hogy olyan elővigyázattal, körültekintéssel dolgoztak! Gratulálok és sok sikert kívánok Önöknek! Dr. Kollár Ferencné (Budapest) 

2011.04.06. nagyon szép munka volt, köszönjük! Kérges Imola (Budapest) 

2011.04.26. Köszönöm a pontosságot és profi munkát, ajánlani fogom magukat másoknak is. Üdvözlettel: Konrád Adél (Szentendre) 

2011.05.04. Ma voltak nálam az autómat kitakarítani, csak jelezni szeretném, hogy száradás után is nagyon szép lett minden ülés meg a szőnyegek, pedig hát tartottunk tőle, sikerül-e kipuconi. Gratulálok, nem gondoltam hogy szódavízzel ilyen eredményt lehet elérni! Ajánlani fogom magukat ismerőseimnek. Mérey Zsuzsanna (Budapest) 

2011.05.14. Kedves Netfuture! Köszönöm hogy nem kellett a penészes matracok helyett újat vennünk, az "árvíz" után az is nagy csapás lett volna! Köszönettel: Bernecsi Tímea (Budapest) 

2011.05.27. Tisztelt Romhány Úr! Kellemes csalódás volt, hogy az autó első tisztítása után másnap visszajött és ismét megcsinálta, ilyet manapság nem tapasztal az ember. Utólag belátom, hogy a körülmények nem voltak a legjobbak a mélygarázsban, de hozzáállása elsőosztályú volt és az eredmény kitűnő. Kívánom hogy még sokáig és sok sikerrel végezzék munkájukat. Üdvözlettel: Pákay János (Budapest) 

2011.06.19. Nagyon féltettem az antik bútoraimat, de ez hogy házhoz jöttek és a szemem előtt varázsoltálk szinte újjá nagy örömmel töltött el. Gyönyörű lett minden, a szőnyegek is, köszönöm. Üdvözlettel: dr. Nagy Mihályné (Budapest) 

2011.07.07. Tisztelt Netfuture kft! Megkértek, hogy írjak, ha meg vagyok elégedve. Nos, lájkoltam is, mert szuper amit csinálnak: pontosan, gyorsan, alaposan, becsülettel. Remélem, véleményem és munkájuk minősége tovább segíti Önöket. Üdvözlettel: Tamankó-Nagy Judit (Nagykovácsi) 

2011.07.23. Utólag is elnézést kérek a megpróbáltatásokért, hogy két helyre kétszer kellett a negyedik emeletre mindent kézben elhurcolniuk...! Köszönöm a gyors és eredményes segítséget, a matracok nagyon szépek lettek, a baleset nyomai eltűntek száradás után is! Mégyegyszer köszönöm! Dr. Molnár Zita (Budapest) 

2011.09.13. Kedves Attila! Nagyon meg voltunk elégedve a gördülékeny, szép munkájukkal és a korrekt áraikkal. Üdvözlettel:V. Edit (Budapest) 

2011.09.30.Tisztelt Romhány Úr! Szeretném megköszönni azt a szép, gyorsan végzett és szakszerű munkát, amit nálunk végeztek, korrekt áron. Szolgáltatásukat mindenkinek jó szívvel  és megelégedéssel ajánlani tudom.  Üdvözlettel: Dr. Schilling Rezső (Budapest) 

2011.10.05. Sose gondoltam volna, hogy ebből az autóból minden kitakarítható. Köszünöm. Mozsó András (Budapest)

 2011.10.14. Már két hét is eltelt, és a matracból nem jött elő az "ominózus" szag. Nagyon hálás vagyok érte, ajánlani fogom Önöket! Földvári Krisztina (Dunaharaszti) 

2011.10.22. Mégegyszer köszönöm, hogy szombaton is fogadtak. Az autó gyönyörű lett, hozom a további megrendelőket. Köszönettel: Fábián Kálmán (Budapest) 

2011.11.04. Örülök, hogy magukat kértem meg az ülőgarnitúránk tisztítására, olyan lett mint újkorában! Köszönöm! Ajánlani fogom másnak is. Üdvözlettel: Szabados András (Pilisszántó) 

2011.11.16. Tisztelt Netfuture! Nem szoktam irogatni meg hálálkodni, de amit a közel 10 éves matracunkból csináltak az maga a csoda! Köszönöm, és feltétlenül terjeszteni fogom! Köszönöm Zsadányi Etelka (Budapest) 

2011.12.16. Köszönöm a munkájukat, jöhetnek az uncsik. Üdvözlettel: Kiss Lajosné (Budapest) 

2011.12.21. Kedves Netfuture Kft! Bár tényleg egy mondhatni zajos napot töltöttünkm el együtt, nagyon hálás vagyok! Köszönöm hogy így karácsony előtt vállalták ezt a nagy munkát és remek amit produkáltak! Biztos hogy legközelebb is magukhoz fordulok, és ajánlom majd másnak is! Boldog karácsonyi ünnepeket mindannyiuknak! Üdvözlettel: Szabó Reiter Éva (Gyöngyös) 

2012.01.06. Köszönöm hogy megszabadítottak a penésztől meg attól a szagtól ami már elviselhetetlen volt. És nagyon jó a folttisztító! Üdv Mizbek Eszter (Budaörs)

2012.01.26. Nem mondom hogy olcsón dolgoznak, de megéri az árát... Nem gondoltam volna, hogy ezekat a matracokat még meg lehet menteni. Köszönöm a munkájukat és további sikereket kívánok! Vörösmarty Éva (Mogyoród) 

2012.02.02. Köszönöm, hogy extraként bevállaltak, hálás vagyok érte. Az ágyak tényleg gyönyörűek és főleg nem pisiszagúak. Átadom címüket másnak is! Üdv Zanoczki Anita (Halásztelek) 

2012.02.21. Régóta készültem az antik garnitúrám kitisztítására, de eddig nem találtam senkit akire ezt rábíztam volna. Örülök, hogy magukat választottam, ez szép és igényes munka volt. Hálás vagyok érte. Üdvözlettel: Dr. Bende János (Budapest) 

2012.03.09. Megkértek, hogy írjam meg a véleményemet a munkájukról, hát megírom. A kocsi valóban nagyon szép lett, a mennyezet és az ülések is, de a padlószőnyeg nem az igazi! Tudom, hogy valószínűleg olajfoltos, de azt ígérték azt is kiszedik! Várom válaszukat! Pádár Jenő (Halásztelek)

válaszunk: "Kedves Pádár Úr! Telefonon - látatlanban - tettünk arra ígéretet, hogy az olajfoltokat lehetőleg eltüntetjük, de ehhez természetesen látni és főleg megpróbálni kell. Minden alkalmazott tisztítószerünk mellett - a mai kor szerint rendelkezésre álló - lehetséges szer használatát "bevetettük" az Ön jelenlétében, eredménytelenül. A helyszínen is tájékoztattuk arról, hogy bizonyos szennyeződések egy idő után az anyagot elszínezik, és azzal sajnos már nincs mit tenni. Igyekeztünk "csodát" tenni, és úgy gondolom Ön is tanúja volt erőfeszítéseinknek, de van amire nincs megoldás.Ha kívánja újra megpróbáljuk a padlószőnyegből a foltokat eltüntetni - természetesen díjmentesen - de sajnos nem ígérhetek semmit, mivel azt már fokozni nem tudjuk amit csináltunk. Várom visszajelzését a továbbiakkal kapcsolatban. Tisztelettel: Romhány Attila ügyvezető 

2012.03.11. Tisztelt Romhány ügyvezető úr! Köszönöm válaszát, végiggondoltam az egészet, és belátom igaza van. Én is próbálkoztam még mindenfélével maguk után, de a foltok meg sem mozdulnak, úgyhogy ne fáradjanak, elviselem majd őket. Pádár Jenő 

2012.03.26. Nagyon aranyosak voltak és hogy megállás nélkül dolgozank le a kalappal! Köszönök mindent! Kovács Istvánné (Jászladány) 

2012.04.20. Kedves Attila! maga és a kollégája remek munkát végzett, köszönet és hála! Üdvözlettel Rózsa Tamás (Budapest) 

2012.05.02. Tisztelt Kft! Feltétlenül ajánlani fogom másoknak is önöket! Köszönettel Vörös Edina (Budapest) 

2012.05.19.Az alcantara garnitúránk elég leharcolt és foltos volt. A cég által kínált tisztítás valóban megoldja ezeket a gondokat. Szinte újjá varázsolták az ülőgarnitúrát. Nagyon alapos és lelkiismeretes munkát végeznek. Én először tartottam a számomra húzós áraktól, de az eredményt látva megéri "befektetni". Ajánlom mindenkinek! Munkájukat megköszönve: Szilágyi Gyula (Szigetszentmiklós)  

2012.06.10. Pontosak, precízek, rugalmasak. Három autót szedtek rendbe fél nap alatt - merem ajánlani. Klobusitzky Balázs (Budapest) 

2012.06.27. Segítőkészek és gyorsak, nagyon szépen és koszolás nélkül dolgoznak. Szy Ágnes (Budapest) 

2012.07.10. Nagyon tartottam tőle hogy drága Andante garnitúránkban nem tesznek-e kárt, de most már csak azt mondhatom, hogy nagyon örülök annak, hogy Önöket bíztam meg ezzel a munkával! Mostnában sajnos már nem sűrűn találkozom ilyen precizitással, gyorsasággal és hozzáértéssel! Köszönöm, és minden tiszteletem. Ajánlani fogom Önöket minden ismerősömnek. Tisztelettel: Dr. Kolossy András (Budapest) 

Válaszunk: Tisztelt Kolossy Úr! Köszönjük a méltató szavakat és a kitűnő kávét mellyel megvendégeltek minket! Bármikor állunk rendelkezésükre a jövőben is. Üdvözlettel: Romhány Attila ügyvezető 

2012.07.19. Minden elismerésem és tiszteletem! Félve engedtem a közelébe Önöket (ahogy korábban másokat is) neobarokk bútoraimhoz, nepáli és egyiptomi szőnyegeimhez, de mára megnyugodtam, az ígért száradási idő precíz volt és minden eredeti színében ragyog. Köszöm mégegyszer!! Üdvözlettel: Varga Piroska (Budapest) 

2012.07.26. Érdemes volt szörfölni a neten Önökért, féltve őrzött és kényeztetett Natuzzi garnitúrám olyan lett mint újkorában. Köszönöm a munkájukat, ajánlani fogom másoknak is. Tisztelettel: Sztárai Jánosné (Telki) 

2012.08.10. Köszönöm, hogy drága feleségem elmente után is vállalták a munkát, ami tudom, hogy bizony nem lehetett kellemes. Nagyon hálás vagyok érte, hogy nem kellett új matracot vásárolnom és hogy ilyen szinten meg tudták tisztítani, újítani. Köszönettel Schweinhart Alajos (Budapest) 

2012.08.14. Tisztelt Romhány Úr! Szégyenlem, hogy szkeptikus voltam módszerükkel, eljárásukkal kapcsolatban, valóban egy csodát csináltak ebből a teledohányzott, mondhatni undorító autóból! Nagyon köszönöm a munkájukat! Üdv Danócs Viktor (Etyek) 

2012.09.04. Kedves Kft! Utólag is elnézésüket kérem azért, hogy négy emeletes és lift nélküli házban lakom, csak mikor megérkeztek a rengeteg profi felszereléssel értettem meg a telefonos ódzkodásukat és sóhajukat... De amit itt csináltak a garnitúrámból és a szőnyegekből az előtt le a kalappal! Nagyon hálás vagyok és köszönöm! Természetesen ajánlom szolgáltatásukat másoknak is és visszavárom Önöket! Üdvözlettel: Zsolnai Edit (Budapest) 

2012.10.29. Kedves Attila! Nem hittem igazán a szövegnek oldalukon utólag bevallva, de amit itt csináltak az már "csoda" kategória! Nem akarom elragatdatni magam, de amit a szőnyegekkel csináltak arra eddig senki nem volt képes, szinte vadonat új lett mind, még a bútorok helye sem látszik! A színűk ragyogó, nem mint azután amikor elvitettem aztán majdnem olyan koszosoan kaptam vissza.. Csak köszönni tudom a munkájukat, mindenkinek ajánlom magukat!!! Üdvözlettel: Karin-Angela Schimdt (Budapest) 

2012.12.06. Kedves NetFuture! Nagyon köszönjük a tegnap esti gyors és elképesztően látványos eredménnyel járó kárpittisztítást. Már rögtön a munka befejeztével is nagyszerű volt az eredmény, de az egész estés száradás után, ma reggelre a kanapénk olyan mintha új lenne. Az már csak hab a tortán, hogy mindezt erős tisztítószerek nélkül, környezetbarát módon tudták megoldani. Köszönettel és kellemes ünnepeket kívánva, Cs. Gábor (Budapest) 

2012.12.14. Tisztelt Netfuture! Azt kérték, hogy ha elégedett vagyok a munkájukkal és szakítok rá időt, akkor írjam meg a véleményem. Hát nagyon elégedett vagyok! Amit a tényleg lepusztított, gyerekek által tönkretett bútorból - láttam nem nem kis munkával és energiával - csináltak AZ ELŐTT LE A KALAPPAL! Egy forintot nem akartam erre szánni, de be kell látnom, hogy vannak, akik előtt nincs lehetetlen! És az, hogy megállás nélkül folyamatosan dolgoztak amíg itt voltak ez szinte ismeretlen (sajnos) manapság. Nagyon köszönöm a munkájukat és továbbá sok sikert kívánok önöknek! És kívánom, hogy ne jussanak más, sikeres vállalkozás sorsára, mert amit és ahogy csinálnak arra mindig lesz igény! Dr. Balogh Tibor (Budapest) 

2012.12.28. Tisztelt Tisztítók! Jelezni szeretném Önök és mások felé, hogy az SZUPER amit csinálnak! Karácsonykor a vendégek által igencsak tönkretett Andante garnitúránk miatt sírva fakadtam, de amit maguk csináltak vele, ahogy újat csináltak belőle az valami csoda! Köszönöm a munkájukat és azt a hihetetlen energiát ami ebbe fektettek. Ilyet nem minden nap látni. Mégegyszer köszönöm! Kovacsics Brigitta (Budapest) 

2013.01.18. Kedves Szolgáltató! Tisztelt Netfuture Kft! Kérésüknek megfelelően vettem az energiát és írok. Eladás előtt lévő Subaru gépkocsimból csodát csináltak, amiért nagyon hálás vagyok, ezetntúl biztosan csak magukat fogim hívni, ha ilyesmi problémám lesz! Bencze Tamás (Budapest) 

2013.02.08. Kedves NetFuture! Köszönjük munkájukat, ajánlani fogjuk magukat mindenkinek. Gyors, precíz, profi munka amit csináltak, megérte az árát! Sok sikert Önöknek! Üdvözlettel: Tamási Krisztina (Budapest, III.) 

2013.03.13. Tisztelt Netfuture! Kérésükre megírom hogy igen, elégedett vagyok a munkájukkal. Először kicsit sokalltam az árat, hiszen alig másfél óra alatt kitisztították az 5 személyes kanapénkat, de be kell látnom, hogy nem az alényeg, hogy sokáig tartson a munka hanem hogy tökéletes legyen az eredmény. És az lett, köszönöm. Tisztelettel: Dr. Bocskai Péter Budapest, IV.) 

2013.05.28. Tisztelt kárpittisztítók! Munkájukról csak jót tudok írni, tökéletes precizitás, gyorsaság és amit öröm volt nézni: az az összhangoltság ahogyan megállás nélkül professzionális munkát végeztek. Csak ajánlani tudom magukat másoknak. Hollósi Kornélia (Páty) 

2013.06.18. Kedves Szolgáltató! Sok sikert kívánok önöknek a jövőben is és köszönöm a szép munkát amit nálunk csináltak. Természetesen jár egy "like"! Üdvözlettel: Román Szilvia (Budapest, II.) 

2013.06.18. Tisztelt Cég! Bevallom először ideges lettem, mikor kiszámoltam hogy milyen "órabérért" dolgoztak, de be kell látnom, hogy a minőség a legfonotosabb és végül is örülök neki, hogy nem "maszatoltak" nálam több órán át, hanem rendkívüli tempóban dolgoztak, megállás nélkül. Ritkán látni ilyet manapság! Igazi profizmussal találkoztam mind a gépükkel mind pedig Önökkel kapcsolatban. Gratulálok és további sok sikert kívánok! Tisztelettel: Dr. Magyar Csabáné (Budapest, XI.) 

2013.09.17. Kedves Attila! Köszönjük szépen a szakszerű és minőségi munkát! Üdvözlettel: Madarászné Rita (Fonyód)  

2013.09.27. Kedves Netfutur! Profi megjelenés, profi munka, ezt becsülöm! Amit csináltak nálunk elismerésre méltó, hívni fogom magukat máskor is, és ajánlani minden barátomnak! Köszönöm! Palicskó János (Budapest, XI.) 

2013.11.30. Kedves Attila! Száradás után az ülőgarnitúránk olyan gyönyörű lett , mint új korában. Szinte már nem merünk ráülni annyira szép! Nagyon elégedettek vagyunk , és bátran ajánljuk Önöket barátainknak és mindenkinek!! Hálás köszönettel: Borsos család apraja-nagyja (Budapest, XV. ker.) 

2014.02.04. Kedves Attila, tisztelt Netfuture Kft.! Nagyon köszönjük, hogy újraélesztették ülőgarnitúránkat és szőnyegünket. Köszönjük a megbízható, korrekt, precíz munkát. Ajánlani fogjuk Önöket ismerőseinknek, barátainknak is. Tóth Család Bp. IV. Ker. 

2014.05.19. (sms üzenet) Volt folt, nincs folt! Köszönöm a tisztítást, a spray is felavattatott, csillagos ötös! (Fényes Fruzsina, Solymár) 

2014.07.11. Kedves Attila! A mai napon megtörtént a kért tisztítás és szeretném megköszönni a munkájukat, nagyon szép lett  az eredmény és természetesen az előzőleg elvégzett tisztítások is gyönyörűek lettek.  Önök precíz munkát végeznek. Azt hiszem nem túlzok ha azt mondom,hogy ez ritkaság manapság. Még egyszer köszönjük! Üdvözlettel: Melinda Bogar maintenance coordinator, International Tower Kft.

2014.07.23. Tisztlet Net Future! Ma voltak nálunk és igazán elégedettek vagyunk a munkájukkal. Ajánljuk magukat másoknak is! Köszönettel: Pósa Lajos (Budapest, XV.)

2014.08.14. Kedves Attila! Nem gondoltam, hogy ebből a padlószőnyegből még tudnak valamit csinálni, de most, hogy megszáradt úgy döntöttem csere csak 2-3 év múlva aktuális. Okoztak egy kellemes meglepetést, és azt gondolom, feltétlenül megért magukat hívnom a sok egyéb jelentkező közül! További jó munkát kívánok és biztosan fogunk még találkozni! Dobák András (Budapest, XVIII. ker.)

2014.09.02. Tisztelt NETFuture Kft! Örülünk, hogy ismét önöket választottuk a gépkocsik belső tisztításához - ismét remek munkát végeztek! Gratulálunk és újra jelenkezünk! (Merscher Hungary Kft., Budapest, XXI. ker)

2014.10.13. Tisztelt Kivitelező! Nem gondoltam, hogy ez a Novalife huzatú bútor még menthető, de maguk csodát tettek! Csillagos ötös! Sok sikert a továbbiakban! (Budai József, Balatonkiliti)

2014.11.17. Kedves Attila! Köszönet magának és kis csapatának, a senki által nem vállalt textilbőr bútor nemcsak szép lett, de az elviselhetetlen cigarettaszag is megszűnt tőle. Az ózonkezelést külön köszönöm, igazán jó ötlet és nagyon hatásos! És persze köszönöm, hogy Budapestről idáig elautóztak hozzánk!!! Jó egészséget kívánok önöknek, üdvözlettel: Szabó Mónika, Kaposvár

2015.01.26. Tisztelt NetFuture Kft! Január 13.-án voltak nálam,ágybetét,szőnyegek,autó belső takarítására. Önök pontosak,korrektek és gyorsak voltak. Az elvégzett munkájukkal abszolút meg vagyok elégedve. Több embernek is ajánlottam már Önöket! Köszönöm szépen! Üdvözlettel, Nagy Gábor Budapest

2015.07.31. Kedves Romhányi Úr! A mai napon volt a kollégája nálam bútort tisztítani. Nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkával. Olyan lett a bútor, mintha új lenne. A kollégája is nagyon kultúrált és intelligens ember. A munkája pedig alapos és profi. Köszönöm mégegyszer. Mindenkinek, akik ilyen szolgáltatást akar igénybe venni, ajánlani fogom Önöket. Sok sikert a további munkájukhoz, köszönettel: Pántya Zsuzsanna

2015.08.27. Kedves Attila! Meggyőző volt amit itt a véleményeknél olvastam, gondoltam kipróbálom magukat. Ezt pedig jól tettem, sok vállalkozóval volt már dolgom és sok negatív tapasztalatom, de Önök megmentették a vállalkozók becsületét! Ilyen szimpatikus, intelligens, alapos és segítőkész csapattal még nem találkoztam, kalapot emelek magának! És persze ajánlani is fogom! További sok sikert kívánva Gálné (Budapest, XV. ker.)

2015.09.30. Tisztelt Netfutre! Nagyon hálás vagyok a gyors, precíz munkáért, maximális elégedettségemet másoknak is elmondom! Köszönettel: Huszár Orsolya (Budapest, III. ker.)

2016.08.30. Kedves Netfuture, Köszönöm a tökéletesen elvégzett munkát. A világos drapp színű üléseit az egyterűmnek  újjá varázsolták. Kakaó, fagyi és egyéb koszos foltok nyom nélkül eltűntek! Csak ajánlani tudom Önöket! Solti Csaba (Budapest)

2017.03.28. (Facebook - Netfuture Kft. a BIO takarító oldalon) Kedves Attila! Cégük a mai napon tisztította ki négy éves kanapénkat. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, illetve külön szeretném kiemelni a professzionális hozzáállásukat az első telefonbeszélgetéstől a fizetésig. Ritkán találkozik az ember ilyen céggel, akik minden apró részletre figyelnek. Köszönöm a segítséget és sok sikert kívánok a továbbiakban is! Mester Gabriella (Budapest)

2017.10.29. Tisztelt Romhány Úr, Kedves Attila!Nagyon köszönjünk a nálunk végzett takarítást. A kanapék és a szőnyegek is nagyon szépek lettek. Száradás után eltüntek valóban a vizesen előjött foltok, igy csupán két aprócska foltocska maradt abból a nagyon sok piszokból és elszíneződésből. Ujra jó ránézni, ráülni a kanapékra. Üdvözlettel Pendert család, Diósd

2017.12.06. Kedves Attila, a szőnyegek gyönyörűek lettek, az fiatalember kedves, udvarias és precíz, az ár korrekt, nem utoljára találkoztunk. szép napot és további sikereket kívánok: Tüske Zsófia (Budapet, XI. Gazdagrét)

2018.02.06. (Facebook - NETFuture a BIO takarító oldalunkon) Gyors, költséghatékony, megrendelőbarát szolgáltatás. Jó szívvel ajánlom. Wohner Györgyi (Budapest, XIV. Zugló)

2018.02.12. Kedves Netfuture! Köszönöm, hogy csináltak egy új kanapét születésnapomra! Köszönettel: Bodnár Enikő (Budapest, XIII.)

2018.02.20. Kedves Attila! Már többször találkoztunk, és ma sem okoztak csalódást, a matracok szépek lettek (a foltokkal évtizede együtt élünk és tisztában vagyunk a lehetőségekkel), köszönöm! Üdv Karvaly Ivett (Isaszeg)

2018.03.13. Tisztelt Romhány Úr! Azért írok, mert elnézését szeretném kérni reklamációm és kicsit egymásnak feszülésünk miatt... Igaza volt hogy egy ne hét után jelezzem ha  problémám van, hiszen száradás után rögtön látni ha valami nem lett tökéletes. Nagyra értékelem, hogy ettől függetlenül újra eljöttek és kitisztították a problémás pár tenyérnyi foltot ami valóban nem látszott vizesen. Köszönöm a fáradtságukat és különösen a korrekt magatartást és hihetetlen pontosságot! Ilyen vállalkozókat sajnos ma már nagyítóval is nehéz találni! Ha osztályozni lehetne CSUPA ÖTÖS! És persze legközelebb is magukat hívom! Köszönettel Vajda Istvánné (Budapest, XII.)

2018.04.18. Ma voltak nálunk szőnyegeket tisztítani és csak annyit tudok mondani, hogy ez hihetetlen! Extra gyorsan, profi módon tökéletes munka, mindnek olyan színe van mint mikor megvettük! Ajánlani fogom Önöket! Kastyár Zsófi (Üröm)

2018.06.22. Tisztelt Cég! Ma délelőtt csinálták nappalinkban a hatalmas Andante sarokgarnitúrát, már megszáradt és gyönyörű lett! (nem hittem volna hogy ezt nem kell újrahuzatni) Ezentúl ha belefér évente megcsináltatom a tisztítást és csak magukkal. Mégegyszer köszönöm Balázs Emőke (Budapest, XII.)

2018.08.31. Tisztelt netfuture! Félve kerestem meg először Önöket, mert ez a helyszíni tisztítás nem volt igazán meggyőző, de szerencsére nem lett igazam, féltett perzsaszőnyegeim nagyon szépek lettek, láthatóan felfrissültek, pompásak a színei. Köszönöm és további sikereket kívánok! dr. Balázs Sándor (Budapest, II.)

2018.10.24. (Facebook - NETFuture a BIO takarító oldalunkon)Szőnyegeket, matracokát és kanapékat takarítottak nálunk. Nagyon meg vagyok elégedve. Megbízható, korrekt szolgáltatást nyújtanak. Csak ajánlani tudom őket. Agárdi-Nyárai Andrea

2018.11.08. Kedves Attila! nagyon sokat vártam magukra, sosem gondoltam volna, hogy egy tisztításra ennyit kell várni! Most már megértem, nyilván sokan vannak de mégsem elegen, hiszen én is sokakat hívtam, de úgy voltam vele, hogy ha már ennyit vártam kíváncsi vagyok. Örülök, hogy magukat választottam, nagyon szép munkát végeztek, gyorsan és precizen, látszott, hogy profik. Az lett az eredmény is köszönöm! Üdvözlettel: Thalmayerné (Budapest, XIII.)

2018.12.04. Több mint egy hónapot vártam mire hozzám érkeztek, de én bíztam a barátnőmben és jól döntöttem, gyorsan, pontosan és abszolút profi módon dolgoztak, jó volt látni az összeszokottságot és hogy tudják mit és hogyan kell. Örömmel néztem végig munkájukat és köszönöm, hogy a lakásra is vigyáztak a cipővédőkkel, szőnyegezéssel. Ritka jelenség! Boldog karácsonyt és új esztendőt Önöknek és családjuknak! Berényi Kamilla (Budapest, XVIII.)

2019.02.06. Kedves netfuture! Kicsit bizalmatlan voltam hogy mire képesek a kanapémmal, de már félúton láttam, hogy felesleges volt. Tökéletes munkát végeztek, nagyon köszönöm! Kissné (Budapest, XVI.)

2019.04.07. Kedves Attila! Nagyon köszönöm a jókívánságot és a kedves szavakat, valamint a nagyfokú rugalmasságot! Ritka manapság az ilyen vállalkozó, és ember   Kedden várjuk Önöket! Üdvözlettel: Judit (Budapest, XIII)

2019.05.26. Tisztelt NETFuture Csapat! Idén február 4-én jártak nálam, de még nem küldtem értékelést. Kanapét, szőnyegeket és matracot tisztítottak. Aggódtam, hogy baja eshet a laminált parkettának, de egy csepp víz sem ment rá. Nagyon elégedett vagyok. Gyorsak, kedvesek, szépen és tisztán dolgoznak! Legközelebb is Önöket hívom, és ajánlom másoknak is! Üdvözlettel, Katalin (Budapest IX.)

2019.07.02. Kedves Attila! Köszönöm a korrekt, precíz munkát! Szép napot! Csehné Laczkó Enikő

2019.09.11. Kedves Netfuture! Most sem csalódtam magukban, ismét nagyon szép munkát végeztek! Köszönöm! Oláh Sándor (Érd)

2019.09.19. Szuper lett minden és tényleg nagyon gyorsan megszáradt a kanapé és a matrac is! Köszi. Sipos Betti (Budapest, III.)

2019.10.22. Már azt hittem sose kerül sor a tisztításra másfél hónap várakozás után, de most már azt mondom megérte, mert olyan szép lett minden. Köszönöm, legközelebb is titeket hívlak! Kiss Judit (Cegléd)

2020.07.30. Kedves Attila! Szeretnék pozitív visszajelzést küldeni Önök felé. Amennyiben úgy gondolja , kérem tegyék fel a vélemények közé. Facebookos oldalukat is like-oltam. 3+2+1 részes ülőgarnitúra tisztítás nagyszerűen sikerült ! 
Gyors, pontos, precíz munkát csinált a két kollégája. Megujjúlt az ülőgarnitúra, csak Önöket ajánlom mindenkinek :) Köszönettel:
Barkó Szabolcs (Budapest)

2020.08.28. (Facebook oldalunkon) Kedvesek voltak, vigyáznak a tisztaságra, szépen dolgoznak. Tóth Regina (Vác)

2020.10.14. Minden tökéletes volt. Profi munka. Köszönjük. RTL Klub - Ferencz Péter (Budapest)

2023.08.22 Kedves Attila, tisztelt Netfuture Kft.! Nagyon köszönjük, hogy újraélesztették ülőgarnitúránkat és szőnyegünket. Köszönjük a megbízható, korrekt, precíz munkát. Ajánlani fogjuk Önöket ismerőseinknek, barátainknak is. Tóth Család Bp. IV. Ker.

2023.08.30. Kedves Netfuture, köszönöm a tökéletesen elvégzett munkát. A világos drapp színű üléseit az egyterűmnek  újjá varázsolták.Kakaó, fagyi és egyéb koszos foltok nyom nélkül eltűntek! Csak ajánlani tudom Önöket! Üdv Solti Csaba (Budapest)

2024.01.29. A kollégái nagyon kedvesek voltak es alapos munkát végeztek, mint mindig:) - J-H. Linda Budakalász

2024.02.02. Kedves Attila! Köszönöm szépen a munkát! A végeredmény csodálatos!  Maximálisan elégedett vagyok és végtelenül hálás amiért mindent (is) megcsináltak annak ellenére hogy a helyszínen derült ki hogy mi minden van még ( édesanyám kis magánakciója volt amiért elnézésüket kérem és szeretném kifizetni mert minden csillog-villog és anyukám is elégedett, pedig kettőnk közt szólva, őt nem könnyű lenyűgözni


Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!