Vegyszermentes tisztítás helyben


BIO tisztítás az Ön lakásán speciális eljárással Budapesten és, Pest megyében

 

a Kanizsa Bútorgyár az Andante bútorok gyártója a NovaLife textilbőr huzatú bútorok kárpittisztításához

AndanteLogo

és a Cardo az általuk gyártott matracok és ülőbútorok tisztításához

cardo-logo

a mi technológiánkat javasolja Magyarországon !

Hogy miért?
Mert módszerünk már sok éve bizonyít és méltó versenytársa bármely vegyszeres eljárásnak. A bútorkárpitok tisztítása során kíméletesen dolgozunk, nem rongáljuk a kárpitot sikálással, súrolással, nem nyomjuk tele szappanalapú tisztítószerekkel - profi gépekkel és gyakorlott szakemberekkel dolgozunk - gyorsan, hatékonyan és garanciával...!

A házilagos tisztítás során használt - és sokszor nem is megfelelő szerek - után a szennyeződések sokszor ott maradnak, mert nincs mivel eltávolítani, de előfordulhat az is, hogy sérül, elszíneződik az anyag.

Az általunk alkalmazott vegyszermentes tisztítási eljárás kíméletesen és eredményesen tünteti el a szennyeződéseket a kárpitok felszínéről és a bútor mélyéről is. A tisztítás során a huzat fajtájának függvényében nagyteljesítményű berendezésünknek köszönhetően - mely 7 bar nyomással és közel 70 °C-os vízzel dolgozik -kb. 15-20 cm mélyen vagyunk képesek a kárpitozott bútor tömőanyagát is áttisztítani, azt por- és atkamentesíteni.

A tisztításkor  saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes kétkomponensű BIO tisztítószer keveréket alkalmazunk, melynek alkotórészei egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet eredményeznek. A munka során ez keverék még növeli eredményességünket, mert a széndioxiddal dúsított vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók.

Mivel nem használunk szappan alapú vegyszereket így a kárpitba nem kerülnek allergén anyagok, a széndioxidnak - és nagy teljesítményű gépünk szívóerejének - köszönhetően gyors száradási időn túl azzal is lehet számolni, hogy a bútorok tovább maradnak tiszták "szappanmentesen".

Vegyszermentes technológiánk a tapasztalatok alapján kiváló eredménnyel alkalmazható az egyre elterjedtebb mikrofiber, közismertebb  nevén textilbőr impregnált bútorkárpitok tisztítására. (Easy Clean, Alcantara, Novalife, Aqua Clean stb.) Ezek az anyagok - bár előállításuk azonos, ragasztott technológiával történik - nem azonosak a műbűrökkel, melyek a valódi bőrre próbálnak hasonlítani, a textilbőr pedig a hasított bőrre illetve velúrra.

Munkánk során kollégáink a lakásokba cipővédővel lépnek, a padlózat védelmében pedig vízálló szőnyegeket használnak. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy "rendetlenséget" ne csináljunk, hiszen a mi feladatunk, hogy a rendet és a tisztaságot vigyünk az otthonokba.

 

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!