Információk a bútorkárpitok tisztításról


Munkánk során vegyszermentes elsősorban bútorkárpit, matrac, padlószőnyeg, szőnyeg, autókárpit tisztítással foglalkozunk. Munkánkhoz nagyteljesítményű, erre a célra speciálisan kifejlesztett amerikai gépeket használunk és szintén amerikai fejlesztésű széndioxidos módszerrel dolgozunk. A széndioxiddal dúsított tisztító keverék használatát követően az eltávozik a tisztított felületről és a korábbi vegyszerektől is mentesíti.

csalad-2                                       

Ez különösen fontos allergiás, kisgyermek vagy kutya-cica van a lakásban!  

A bútorkárpitok tisztán tartása fontos a mindennapokban rendszeres porszívózással, ezzel elkerüljük, hogy a levegőből leülepedett port ne sajtoljuk az ülőbútorok felületébe. És ugyanilyen fontos, hogy ha látjuk, ha valami (főleg ételmaradék) a bútorra pottyant, akkor azt azonnal távolítsuk el egy tiszta enyhén nedves ruhával. Ne dörzsöljük, mert azzal a szennyeződést mélyebbre juttatjuk és a kárpiton is sérülést okozhatunk!

Ha véletlenül házi baleset történik (kisgyerek, kutyus, cica) pisi kerül a búrorra, ne várja meg annak beszívódását, mert után annál nehezebb eltüntetni a nyomokat, de főleg a szagokat. A lehető leggyorsabban száraz ruhával itassa fel és tiszta nedves ruhával törölje át (ne dörzsölje!), így megelőzhető, hogy a kellemetlenség olyan mélyre jusson, ahonnan már  nem lehet nyomtalanul (szagok) eltávolítani.

Az új bútor tiszta? Tévedés! Nem tudhatja, hogy a vásárlást megelőzően mennyi ideig állt egy kiállítóteremben vagy egy raktárba, akár nylon alatt. Az évek során sok meglepetés ért már minket és a vásárlókat is, úgyhogy ne gondolja, hogy az a bútordarab „steril”. Bizony a gyártás során használt ragasztók és egyéb anyagok még tovább dolgoznak, így ezek eltávolítása nagyon fontos. Gondoljon csak egy újonnan vásárolt ágyneműhuzatra – azt is kimossa mielőtt felhúzza a paplanra, párnára, ugye? Hát ez a bútoroknál sincs másképpen

Ha új bútort vagy szőnyeget vásárol, azokat meg kell tisztítani, hogy megelőzze az esetleges problémákat.

Számtalan gépet reklámoznak, árulnak ma már a házilagos tisztításhoz, de ha kiszámolja, hogy milyen gyakran van ezekre az eszközökre és ha belegondol, hogy ért-e hozzá, van-e elég ideje és energiája, hogy önmaga megcsinálja és tökéletes lesz-e a végeredmény – akkor érdemes elgondolkodni…

Ma már egyre több olyan anyag van forgalomban (pl. az aquaclean – víztaszító - bútorhuzatok, szőnyegek) melyek már speciális tisztítást igényelnek.

Ne sajnálja a pénzt szakemberekre, ha szeretné bútordarabjait sokig használni! 

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!