Hogyan válassza ki a megfelelő kárpit- vagy szőnyegtisztító szolgáltatót?

Fontos szem előtt tartani, hogy ezek a kárpittisztító szolgáltatók egymástól sokban különböznek, az alábbi szempontok alapján érdemes kiválasztani valamelyiket.

Szakmai tapasztalat  

A kárpittisztító szakmában szerzett többéves tapasztalat kulcsfontosságú tényező, mert ez megmutatja az ügyfelek elégedettségén keresztül, hogy az évek során megfelelő szakértelemre tettek szert mesterségükben.

A NETFuture kft. munkatársai 2010 óta különösen nagy tapasztalatot szereztek a vegyszermentes széndioxidos kárpit, szőnyeg, matrac tisztítás kivitelezésében. Kollégáink megbízhatóságukkal, alaposságukkal elismerten minőségi szolgáltatást nyújtanak, garanciával.

Megrendelői vélemények

Olvassa el az online vásárlói véleményeket. Ne feledje, hogy egy negatív megjegyzés bárkinél könnyen becsúszhat, és igazából azt bizonyitja, hogy az értékelések valódiak. Mi biztatjuk is és kérjük megrendelőinket, hogy a munka végeztével írják  meg tapasztalatait, minősítsék munkánkat.

Megbízóink különösen nagyra értékelik, hogy munkavégzésünkkel alkalmazkodunk időbeosztásukhoz, munkavégzésünk során pedig maximálisan ügyelünk a lakás berendezési tárgyaira és a tisztaságra (nem csinálunk „csatateret”), lábzsák, védőszőnyeg használata számunkra kötelező.

Szolgáltatás ára

Van az olcsó és van a jó minőség, ez itt is érvényes, a legolcsóbb lehetőség általában nem a legjobb. A szolgáltatás megrendelésekor  olyan vállalkozást részesítsen előnyben, amely

- elérhető telefonon és emailben

- honlappal rendelkezik, korrekt árazást készít és közzéteszi árlistáját,

- elégedettségi garanciát vállal,

- rendelkezik felelősségbiztosítással

- számlaképes

Olyan vállalkozást válasszon, amely mindig utolérhető, valamint a neten, közösségi oldalakon jelen van, ezeken a helyeken értékelhető, véleményezhető, folyamatosan frissített honlappal, esetleg a tevékenységét ismertető bloggal rendelkezik.

2013-05-02-14.16.47

Az alkalmazott tisztítási módszer

A hagyományos kárpit vagy szőnyegtisztítók nagy többsége gyenge (akár kölcsönzőből is bérelhető) gépekkel dolgoznak és sok feleslegesen vizet használnak a tisztítás során, továbbá szappanos maradványokat, vegyszermaradványokat, gyakran még vegyszerszagot is hagynak maguk után. A sok nedvesség miatt pedig hosszabb a száradási idő és ez kedvez a penész, dohodás kialakulásának.

A NETFuture Kft. Magyarországon elsőként 2010 óta professzionális, nagyteljesítményű gépei mellet a széndioxid segítségét használja fel a tisztítás során, mely sokkal hatékonyabb, vegyszermentes és néhány órás a száradási idő.

Nem véletlenül ajánl minket Magyarországon az érdeklődőknek az Andante bútorok gyártója és a Cardo matracgyár több mint egy évtizede.

Tisztítási eljárásunkkal a klasszikus kárpitanyagokon, szőnyegeken kívül az extrákkal is eredményesen megbirkózunk, a környezetet kímélve.

Biztosak vagyunk abban, hogy Budapesten és Pest megyében továbbá területi képviselőinken keresztül egész Magyarországon az elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatással tudjuk szolgálni Önt, megrendelés esetén pedig Ön is csatlakozik több ezres ügyfél táborunkhoz.

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!