Autókárpit tisztítás

 Vegyszermentes autókárpit tisztítás helyszínre kiszállással széndioxidos technológiával!


Figyelem!

Téli időszakban - tekintettel a külső hőmérsékletre és a jóval lassabb száradási időre - csak abban az esetben vállaljuk a gépkocsik belső tisztítását, ha megrendelőnk biztosítani tudja a megfelelő fedett és lehetőleg fűtött helyiséget a munka elvégzéséhez.

A gépkocsi kárpittisztítása látszólag egyszerű, de ahogy valaki nekilát akkor látszik milyen fáradtságos, hiszen nehéz a hozzáférés a szűk hely, a számtalan beugró, rejtett sarkok miatt, ugyanakkor gyakori a legváratlanlanabb helyeken szennyeződés, melyek a menetközben keletkeztek. Gépkocsi takarításhoz gépeink célszerszámokat használunk, hogy a legeldugottabb helyekhez is hozzáférjünk, a kárpitból pedig bio kárpittisztítási technológiánkkal és tisztítószereinkkel még a már megszokott foltokat és pecséteket is nyomtalanul el tudjuk távolítani a legtöbb esetben.

Az autó kárpittisztítási munkát általában a megrendelőnk által megjelölt helyszínen végezzük el, lehet ez akár otthonában egy kocsibeálló vagy mélygarázs, lakása előtti vagy alatti parkoló vagy - ha ott megoldható - munkaidőben a munkahelyén egy félreeső hely. A gépkocsi kárpittisztításhoz csak áramvételi lehetőséget kérünk kb. 50 m-en belül és a közelben egy hozzáférhető vízcsapot, minden egyéb felszereléssel rendelkezünk.

   

A közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerek alkalmazása esetében a korábbi foltok pereme sokszor megmarad, ezért a maradványok hamar "újraélednek", a széndioxidos biotakarítás esetében - mivel teljes mélytisztítást végzünk - ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden allergiát okozó atka, baktérium és egyéb szennyeződés, de nem is tér vissza.

Cégünk az autó kárpittisztítás során csak a saját fejlesztésű és vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószereit alkalmazza, mely a kárpitszövetet telíti milliónyi apró szén-dioxid buborékkal. Az anyagba préselt széndioxid molekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket az anyag felszínére hozzák, mely így könnyen összetakarítható az ülésekről, padlószőnyegből. E megoldás eredménye, hogy nem csak a felületről tűnnek a koszos foltok, hanem szinte "gyökerestül" kerülnek eltávolításra, ugyanakkor nem kerülnek a kárpitba allergén vegyi anyagok.

Professzionális 3 motoros gépeinknek köszönhetően a frissen kitisztított autókárpitok max. néhány óra múlva (természetesen a külső hőmérséklettől függően) belül szárazak, és a gépkocsi újra igénybe vehető.

Munkánk hatékonyságát 2014.01.23-án (reggel kb. 7 °C hőmérsékleten...) élőben tesztelték a Class FM Morning Show szerdai teszt rovatában . Az erről készült video alább megtekinthető:

(Sajnos a korábbi hivatalos Class FM Morning Show linkek 2017-ben már nem működnek tulajdonosváltás miatt...)

Az általunk kitisztított autókárpitok sokkal tovább tiszták maradnak, mert a technológiánk során használt vegyszermentes tisztítószer egy speciális impregnálást hajt végre a felületen, ennek következtében takarítási megoldásunk költségtakarékos a hagyományos eljárásokkal szemben, hiszen ritkábban kell azt tisztítani.

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!