BIO szőnyegtisztítás kiszállással

Otthonába, irodájába visszük széndioxidos szőnyegtisztításunkat!


Bio szőnyegtisztító módszerünk használata során nem alkalmazunk szappanalapú, tenzid tartalmú, azaz csak felületaktív mosószeranyagokat, mert a hagyományos tisztítószerek és technológiák használatakor a korábbi foltok pereme megmarad, ezért a maradványok hamar "újraélednek". A széndioxidos szőnyegtisztítás esetében ez nem fordul elő - nemcsak nyomtalanul tűnik el minden szennyeződés, de nem is tér vissza!

A szőnyegtisztítást minden kényes felületen (laminált padló, parketta, márványpadló, stb.) is el tudjuk végezni, mert a szőnyeget nem vizezzük át, a száradás idejére is maradhat eredeti helyén!

Előtisztításhoz használt profi poroló-porszívó gépünk egyedülálló teljesítményét egy kefés porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A porológép teljes mélységben megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a szőnyegben, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Professzionális poroló-porszívó gépünk HEPA-szűrője 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi részecskéit is, így munkánk garantált eredménnyel jár.

 

A szőnyeg előtisztítását követően nagyteljesítményű 3 motoros szőnyegtisztító gépünkkel speciális vegyszermentes szőnyegtisztítást végzünk, melynek során a szőnyeg felfrissül, színei és anyaga visszanyerik eredeti szépségüket.  

Tisztítási technológiánk alkalmazása után a szőnyegek teljes száradási ideje - vastagságtól és a hőmérsékleti viszonyoktól függően - 3-5 óra. Módszerünk a hagyományos szőnyegtisztítási eljárásokkal szemben sokkal kevesebb nedvességet visz az anyagba, alkalmazott nagy teljesítményű berendezéseink pedig eltávolítják annak is nagy részét. A széndioxid bázisú BIO szőnyegtisztítási megoldásunk a normál szőnyegtisztító technológiákhoz képest 20%-kal kevesebb nedvességet juttat a felületbe, és mégis teljes mélységében áttisztítja azt... ugyanakkor nem alkalmaz allergén anyagokat!

Szőnyegtisztítási módszerünk:

  • Száraz előtisztítás nagyerejű poroló-porszívózással
  • Az erőteljes szennyeződések foltonkénti takarítása a felületről
  • Vizes szőnyegtisztítás speciális kétkomponensű BIO tisztítószerünkkel és menetközben a nedvesség nagy részének eltávolítása (a tisztítás során a víz hőmérsékletét a szőnyeg fajtájától függően szabályozzuk!)
  • A felület száraz "átporszívózása", mely művelet során az oxigén által a felszínre hozott szennyeződést eltüntetjük

Figyelem!

Bedohosott szőnyegek tisztítását is vállaljuk, de a tisztítást követően a szag megszűnésére GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK! Ezekben az esetekben javasoljuk az ózonos kezelést, mely szagtalanít, fertőtlenít.

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!