Matractisztítás helyben elszállítás nélkül

A 

cardo-logo

minket ajánl  a matracok és ágybetétek, továbbá kárpitozott termékeik speciális tisztításához!

Matracok, ágyak, ágybetétek vegyszermentes tisztítása és atkamentesítése az Ön otthonában széndioxidos BIO tisztítással! Ajánlónk a Cardo Kft., link: (együttműködés a Cardo és a NETFuture Kft. között)

Az ágybetét is a kórok egyik hordozója, amit a házipor atka illetve annak ürüléke okoz. Általános nézet, hogy rendszeres ágynemű cserével, alkalmankénti porszívózással ez a gond megoldódik, de ez nem így van, a rendszeres matractisztítás egészségügyi szempontból kiemelkedő jelentőségű.

Az ágybetétek biológiai tisztasága nagyon fontos az allergiás, asztmatikus megbetegedésben szenvedők számára, de mindenki másra is jelentős hatással vannak az ágyakban élősködő házipor atkák, pollenek, a penészgombák, vírusok és baktériumok, melyek koncentráltan telepszenek meg ezeken a helyeken. Az ágyon fekvő ember természetes mozgása miatt ezek az élősködők szinte "felélednek", alvás közben belélegezzük őket, minek következtében különböző megbetegedések, tünetek jelennek meg, mint az ekcéma, tüsszögés, hörghurut, asztma, stb.

Minden matrac kockázatot rejt magában egészségügyi szempontból, ezért ahol gyakori az ágyat használók változása (szálláshelyek) ott az egészségügyi törvény szerint is rendszeresen el kell végezni a matractisztítást, az ágybetétek baktériumoktól való mentesítését. Ennek egyik leghatékonyabb megoldása a mi vegyszermentes, széndioxidos matractisztítási módszerünk.

Vegyszermentes matractisztítási technológiánk során egy nagyteljesítményű géppel dolgozunk, mely a matrac huzatán keresztűl 15-18 cm mélységig tud behatolni a tömőanyagba és a menet közben közel 70 Celsius fokra melegített széndioxiddal dúsított vízet besajtolva a matracban található minden élősködőt elpőusztítja és a felszínre hozza nagy szívóerejével.

A tisztítás eredményeként a matrac gyakorlatilag fertőtlenítésre kerül - és mivel a nedvesség közel 90 %-a is eltávozik egy aránylag gors száradási idővel lehet számolni.

Az ágybetétek, matracok teljes felületének (mindkét oldalának) tisztítását követően - tekintettel a vastagságra, esetlegesen több fajta rétegre - a teljes száradási idő max. 24 óra a legrosszabb körülmények (hőmérséklet, szellőztetési lehetőség) között is.

FONTOS!

A matracot tisztítást követően teljes száradásáig úgy kell elhelyezni, hogy száradása minden oldalról biztosított legyen, lehetőleg legalább résnyire nyitott ablaknál és a minimális 20-22 Celsios fok hőmérséklet biztosításával.

Számunkra is fontos, hogy szálláshelyeken az ágyak minél higiénikusabbak, allergén anyagoktól mentesek legyenek, ezért matractisztítási szolgáltatásunk színvonala összhangban áll a szállodák magas követelményeivel is.

Ajánlott tisztítási gyakoriság:

- allergia vagy fokozott igénybevétel esetén (pl. szálláshelyek) 1/2 évente

- normál körülmények közötti használat esetén évente

Figyelem!

Dohos szagú matracok, ágybetétek tisztítását is vállaljuk, de a tisztítást követően a szag megszűnésére GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK! Ezekben az esetekben az ózonos beavatkozást javasoljuk, mely szagtalanít, fertőtlenít.

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!