Ózonos szagtalanítás

ÓZONOS SZAGTALANÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS


vendéglátó helyeken, orvosi rendelőkben, iskolai és egyéb tornatermekben, konditermekben, irodákban és lakásokban

Az ózontechnika kitűnő segítséget nyújt az erős és nehezen eltüntethető szagok megszüntetésében.

Mi is az Ózon?

Az ózonról leggyakrabban a Földet körülvevő ózonréteghez kapcsolódóan hallunk. A Nap ultra-ibolya sugarai által létrehozott ózonréteg fontos számunkra, hiszen ez véd a káros ultra-ibolya sugarak ellen.

Az ózont (O3) „aktivizált oxigén”-nek is nevezik: 3 oxigén atomot tartalmaz ellentétben az általunk belélegzett levegővel (O2) amelyben 2 oxigén atom van. Az ózon a világon ismert második legerősebb sterilizáló, szagtalanító, ezért nagyon sok helyen alkalmazzák a baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Mindennapjainkban az ózonnal a természetben is találkozhatunk, leggyakrabban villámlások alkalmával keletkezik, amikor felismerhetjük mint a vihart követően érezhető kellemes „esőillatot”.  

korhaz-600-x-465 uzemi-konyha-600-x-449  allatok-agyon-600-x-450

 

Hogyan működik az ózon?

Az ózonhatás rövid életű, de rendkívül agresszív, a szennyeződésekkel, baktériumokkal, vírusokkal találkozva azok az oxidációs folyamat eredményeként teljesen elpusztulnak. Az ózonkezelést követően a generált extra oxigén atom rövid idő alatt elfogy, nyomában nincs szag, baktérium – csak a tiszta oxigén, mert az ózon visszaalakul (redukálódik) oxigénné a használatát követően.

oxigen-ozon

Az általunk alkalmazott ózongenerátorral előállított kitűnő minőségű koncentrált ózon molekuláris szinten és rendkívüli hatásfokkal semlegesíti a különböző eredetű illatokat, kellemetlen szagokat, minek eredményeképpen újra élhetővé és élvezhetővé teszi a kezelt helyiség, terem levegőjét, szagtalanítja azt. Az ózongenerátorral történő beavatkozás során helyiség a szagtalanításon kívül virucid-fungicid-baktericid kezelést kap, mert az ózon a klórnál 3000-szer nagyobb hatékonysággal fertőtlenít!

hamutarto

Az ózonos kezelés nem tesz kárt a bútorokban, textíliákban, bőr ülőgarnitúrában, festményekben, de nem helyettesíti a kárpit vagy szőnyegtisztítást, ezért a tökéletes megoldás a két technológia együttes alkalmazásával érhető el.

Az ózonkezeléshez nem kell semmilyen segéd- vagy adalékanyag, nem hagy maga után nyomot, csak kellemes, zápor utáni friss illat marad utána

Aminek eltüntetésére alkalmas az ózonos kezelés:

- szagtalanítás - füstszag, dohányszag, ételszag, izzadtságszag, dohszag, penész szag, kisállatok vizeletszaga

- allergének (atkák, stb.), bogarak, pókok, csúszómászók, egyéb rovarok kiírtására

- penészmentesítésre, gombásodás megszüntetésére

- gépkocsi klíma, utastér fertőtlenítésére

- orvosi rendelők, eladóterek, vendégterek, tornatermek, konditermek, öltözők, irodák szagtalanítására, fertőtlenítésére

Tisztításunkat egy nagy teljesítményű ózongenerátorral végezzük, melynek során először egy helyszíni felmérés alapján kiszámoljuk, hogy ózonos tisztításra vagy sokkolásra van szükség, majd a helyiség térfogatának megfelelő mennyiségű ózont koncentrált módon juttatunk a légtérbe, amely meglepően rövid idő (15-30 perc) alatt kifejti hatását. 

A kezelést megelőzően NAGYON FONTOS!

Az ózonkezelésre kerülő helyiség zárható (szeparálható legyen) és a kezelés alatt semmilyen élőlény (ember, kisállat, növény) nem tartózkodhat odabenn. A kezeléshez a tárgyak elmozdítása nem szükséges, utána semmilyen takarítás nem kell.

Az ózonkezelést követően kb. egyező időtartam szükséges az oxigénszint regenerálódásához, amire szellőztetéssel rá lehet segíteni.

 

Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!