Vegyszerek nélküli NovaLife tisztítás

Technológiánk kiemelt ajánlói 

a Kanizsa Trend Kft. az Andante bútorok gyártójaAndanteLogo
és a közismert matracgyártó - a Cardo Kft. - az "alvás szakértője"cardo-logo

      FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!

A közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerek és technológiák alkalmazása esetében a korábbi foltok pereme megmarad, ezért a maradványok hamar újraélednek a porosodás következtében, a széndioxidos kárpittisztítás esetében viszont ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden allergiát okozó atka, baktérium és egyéb szennyeződés, de nem is tér vissza. Még az olyan makacs foltokat, mint a tinta, rúzs, vörösbor, rágógumi, stb. is nyomtalanul el tudjuk távolítani a legtöbb esetben speciális tisztítási módszerünkkel a kárpittisztítás, szőnyegtisztítás vagy matractisztítás során.

Cégünk kizárólag saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószereket alkalmaz a kárpittisztás során, mely a szövetet telíti milliónyi apró szén-dioxid buborékkal.

2013-05-02-13.48.21

2013-05-02-14.51.56

Mivel vegyszermentes technológiával végezzük el az összes takarítási feladatot, nem kell aggódnia, hogy valamilyen káros anyag jut a bútorba, autójába, matracába vagy a szőnyegbe. A tisztítás során széndioxid molekulákat juttatunk a kívánt felületbe. A széndioxid felhajtóerejének köszönhetően a szennyeződések a felszínre kerülnek, mivel azok hozzátapadnak a molekulákhoz. Ennek következtében annak összetakarítása rendkívül egyszerű, és ráadásul nem csak a felső réteg, hanem a felület alatti részek is megtisztulnak. Minden bútor, kárpit más és más, ezért nem tudunk teljesen pontos száradási időt közölni, azonban elmondható, hogy néhány órán belül már teljesen használható lesz a nemrég még koszos bútordarab. A száradási idő függ az anyag fajtájától, minőségétől, vastagságától és természetesen a környezeti hőmérséklettől is.

Kiváló hatékonysággal tisztítjuk a hagyományos szövetkárpitok mellett a ma divatos és egyre jobban terjedő textilbőr, a velúrra, hasított bőrre emlékeztető (de nem a klasszikus, fényes felületű műbőr) kárpitokat is, így a NovaLife, Alcantara, Natuzzi, Carabu, stb. fantázianevű anyagokat. Ezek az úgynevezett textilbőrök, melyek felülete NEM FÉNYES, mint  a műbőröké és a valódi bőrökre próbálnak hasonlítani...

Vegyszermentes kárpittisztításunk után a kitisztított bútorkárpitok, autókárpitok és egyéb bútorok, kiegészítők sokkal tovább tiszták maradnak, mert a technológiánk során használt tisztítószereink szappant, tenzideket nem tartalmaznak, nem kötik meg a szennyeződéseket, ennek következtében tisztítási eljárásunk költségtakarékosabb a hagyományos kárpittisztítási módszereknél azért,  mert ritkábban kell igénybe venni.

A kárpitos bútorok tiszításakor minden esetben vízálló védőszőnyegek használata mellett dolgozunk az esetleg lecseppenő víz miatt!

Lényeges tisztázandók már a tisztítást megelőzően, hogy:

  • kárpitos bútornál milyen fajta huzat van rajta, hagyományos kárpit vagy esetleg ún. textilbőr
  • levehető párnák vannak-e (pl. az ülőrész vagy a háttámla külön levehető párnákból áll, hiszen ezeket külön is meg kell tisztítani)
  • sarok kanapénál a méret, ülőhelyek száma (egy normál ülőhely 60-65 cm széles és mindig a háttámla aljától a lábrész aljáig értendő) 

Figyelem!

Bedohosodott bútorok tisztítását is vállaljuk, de a kárpittisztítást követően a szag megszűnésére GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK! Ezekben az esetekben ajánljuk ózonos kezelésünket, mely szagtalanít, fertőtlenít.

 Hívjon minket a 0630 622 1813 telefonszámon vagy írjon emailt az info@netfuture.hu címre

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton!

Hívjon minket telefonon 0630 622 1813 számon vagy töltse ki ajánlatkérő lapunkat - illetve írja le nekünk röviden, hogy mit kellene tisztítani, esetleg csatoljon 1-2 fotót a tisztítandó bútor(ok)ról és küldje el nekünk emailben az info@netfuture.hu címre!

Kérjük, adja meg címét és a kapcsolatteremtéshez telefonszámát!

Köszönjük!